Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Etixx-QuickStep med stærkt hold i Algarve
13. February 2016 af Christian KjærFoto: ANSA - PERI / Dal Zennaro

Det belgiske mandskab har fundet de otte ryttere, som skal deltage af årets udgave af Volta ao Algarve, og der er blevet plads til blandt andet Marcel Kittel og Tony Martin.

Ruten i dette års udgave af Volta oa Algarve er en blandet en af slagsen, så det er både bjerg - og de mere allroundryttere, som har en chance for at tage den samlede sejr.

 

Løbet har en relativ let start, hvor sprinterne er spået til at kæmpe om sejren. De får igen en chance sidst i løbet. Derfor har flere af holdene også sprintere med til start, hvilket også gælder Etixx-QuickStep, da løbet er godt til forberedelse.

 

"Algarve er et fremragende løb til at teste holdets forskellige typer af. Der er to massespurter, som ikke er ret lette. Det vigtigste ved løbet er dog, at det går en del op og ned. Derfor er løbet ideelt til at forberede sig til klassikerne,” siger sportsdirektøren Tom Steels til CyclingQuotes.com, som har ansvaret for holdet under løbet.

 

Etixx-QuickStep havde et succesfuldt løb i Dubai Tour, hvor de vandt to etaper, pointtrøjen samt det samlede klassement med Marcel Kittel. Og netop ham deltager i løbet sammen med sin landsmand Tony Martin, og dem har Steels store forventninger til.

 

”Martin skal køre godt på tredje etape, hvor han skal vise sig frem. Han kan deltage i kampen om det samlede klassement. Det bliver svært, men det er muligt. Vi skal køre for Kittel på de flade afslutninger, så vi har flere muligheder i løbet,” afrunder han.

 

Foruden Marcel Kittel og Tony Martin stiller Etixx-QuickStep også op med Tom Boonen, Yves Lampaert, Fabio Sabatini, Zdenek Stybar, Niki Terpstra og Julien Vermote.

SKAL DU HAVE KITTEL ELLER TONY MARTIN PÅ DINE MANAGERHOLD?

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09