Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

« Forrige|Næste » Foto: Etixx-QuickStep/Tim De Waele

Etixx–QuickStep klar til 2016 med Kittel og Martin

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

09.01.2016 kl. 13:28 af Henriette Brandt.

Etixx-QuickStep havde holdpræsentation i Calpe i fredags som en del af deres træningslejr, og traditionen tro er ambitionerne store på det belgiske hold.

Det er højsæson for holdpræsentationer, og i fredags præsenterede Etixx-QuickStep deres  2016-mandskab i Calpe, hvor holdets ryttere også har afholdt træningslejr. Flere ryttere manglede dog, idet de allerede er i indsats eller står lige for at skulle igang med sæsonens første løb.

 

David De La Cruz, Davide Martinelli, Pieter Serry, Guillaume Van Keirsbulck, Petr Vakoč, Martin Velits og Carlos Verona er allerede taget til Australien for at forberede sig til årets udgave af Tour Down Under, mens Rodrigo Contreras, Fernando Gaviria og Maximiliano Richeze forbereder sig ttil Tour de San Luis. Niki Terpstra var heller ikke til stede ved præsentationen. Han kører nemlig 6-dagesløb i Rotterdam.

 

De nytilkomne, Laurens De Plus, Bob Jungels, Marcel Kittel og Daniel Martin blev til gengæld præsenteret i det nye outfit, og ifølge team manager Patrick Lefevere er der som sædvanligt store ambitioner og mål for både dem og holdet i 2016.

 

"Vi går både efter kvantitet og kvalitet. Vi går selvfølgelig efter klassikerne, men vi vil også være med i kampen i de korte etapeløb som Paris-Nice og Volta a Catalunya, og takket være ankomsten af Daniel Martin, kan vi nu være det. Han vil blive en nøglerytter på holdet, både i etapeløb, men også i Ardenner-klassikerne, hvor vi stiller til start med et treægget sværd med ham, Julian Alaphilippe og Bob Jungels. Med hensyn til Marcel Kittel, så er vi rigtig glade for at have fået ham med på holdet. Han har arbejdet hårdt igennem vinteren med sprintertoget, og jeg kan fortælle, at det ser meget lovende ud forud for sæsonen," lød det.

 

Marcel Kittel, som efter bare fem sæsoner i det professionelle felt blandt andet har 11 Grand Tour etapesejre på cv’et, indleder først sin sæson i februar, men han glæder sig til at komme igang og til at vise, at han allerede er godt integreret på holdet.

 

"Vi har arbejdet på lead-outet på træningslejren, hvor vi simulerede spurtafgørelser, og det gik rigtig godt. Vi kommer tættere på hinanden som hold, og jeg går efter at få en god og rolig start og at holdet hurtigt vil klikke i spurterne," sagde han og tilføjede, at hans store sæsonmål vil være Giro d’Italia og Tour de France.

 

For den erfarne klassikervinder, Tom Boonen, er målet krystalklart. Han arbejder på at være i topform til klassikerne og håber i modsætning til 2015, hvor et styrt i starten af sæsonen kom til at koste ham deltagelsen i brostensklassikerne, på et skadesfrit år.

 

"Hvis alt går, som det er startet ud, så vil jeg være i god form til starten af sæsonen. Jeg lægger ud i Valencia, og så tager jeg til Algarve, hvorefter jeg stiller op til åbningsugen i Belgien. Flandern og Roubaix er selvfølgelig mine største mål, for jeg elsker de løb," fortalte den tidligere verdensmester.

 

Ligesom Marcel Kittel erklærer Daniel Martin også, at han er særdeles tilfreds med sit skifte til Etixx-QuickStep. I løbet af karrieren har han vundet sejre i både Liège-Bastogne-Liège, Il Lombardia og etape i de store etapeløb, og han håber, at 2016-sæsonen vil resultere i endnu flere topresultater.

 

"Jeg er tilbage i Calpe, men denne gang med min nye familie, og jeg kan bare sige, at atmosfæren her er virkelig god. De første tre dage var ret hårde, men alle er i god form, og det er utroligt at se, hvor meget de har arbejdet for at få en stærk start på sæsonen," erklærede han og tilføjede, at de bedste år endnu ligger foran ham.

 

Holdkammeraten, Tony Martin, fortalte, at han vil  prøve kræfter med brostensklassikerne, dog uden et specifikt mål, men mere for at afprøve sig selv i den type løb og se, om det med tiden kunne blive et mål.

 

"Jeg er virkelig interesseret i de løb, fordi jeg gerne vil sætte nye mål og finde ny motivation. Min etapesejr i sidste års Tour de France viste, at jeg er i stand til at præstere på brostenene, og jeg vil gerne vise, at jeg er stærk her og kan hjælpe holdet. Derudover er sæsonmålet igen at vinde en etape i Tour de France og så VM."

 

SENESTE

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk