Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Team Sunweb

Fantastisk sejr til Søren Kragh i Oman

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

16.02.2017 kl. 13:04 af Nikolaj Corfitz Jensen.

Søren Kragh Andersen (Sunweb) tog i dag karrierens største sejr, da han overspurtede Rui Costa og Ben Hermans og vandt Tour of Omans tredje etape. Jakob Fuglsang (Astana) kom med de forreste i mål.

En rigtig god dansk start på cykelsæsonen blev i dag endnu bedre, da Tour of Omans tredje etape skulle afvikles. Efter en fjerdeplads til Lasse Norman (Aqua Blue) på første etape og en tredjeplads til Jakob Fuglsang (Astana) på anden etape, stod der nemlig en dansk sejr på menuen i dag - taget af den blot 22-årige Søren Kragh Andersen (Sunweb). I en hård spurt var han nemlig den hurtigste blandt de otte ryttere, som kom i mål i samme tid.

 

Efter nogle hektiske kilometer i etapens begyndelse kom et udbrud afsted, hvori Matthew Brammeier (Aqua Blue), Chun Kai Feng (Bahrain Merida), Bert Van Lerberghe (Sport Vlaanderen - Baloise), Gavin Mannion (UnitedHealthcare), Kazushige Kuboki (Nippo - Vini Fantini) og Frantisek Sisr (CCC Sprandi Polkowice) sad.

 

Ingen af navnene var specielt farlige for feltet, og de fik hurtigt små fire minutter ned. Meget mere nåede de dog ikke at få, inden feltet begyndte at køre dem ind igen, og med 15 kilometer til mål var der så samling på tingene - især takket være Astana og Katusha-Alpecin.

 

Så skulle det hele afgøres på finalestigningen, som med sine 6,5 % over 2,8 kilometer var en relativt vanskelig affære. Det udnyttede først Julian Arredondo (Nippo - Vini Fantini) til at lancere et angreb, og da han blev kørt ind var det så Laurens De Plus (Quick-Step), der forsøgte sig.

 

Heller ikke belgieren kunne få angrebet til at holde, og så skulle der spurtes i den lille forfølgergruppe, som havde udskilt sig blandt de hårde forceringer. Her sad Søren Kragh på ganske imponerende vis stadigvæk med, og han fik timet sin spurt helt perfekt. Det danske stortalent krydsede stregen først, mens den tidligere verdensmester Rui Costa (UAE Abu Dhabi) samt gårsdagens vinder Ben Hermans (BMC) måtte tage til takke med henholdsvis anden- og tredjepladsen.

 

Dagens sejr var 22-årige Søren Kraghs første som professionel, og med den lægger han sig op på ottendepladsen i den samlede stilling. Han er dog ikke den bedst placerede dansker: Jakob Fuglsang blev nemlig fem’er på etapen, i samme tid som Kragh, og forsvarede dermed sin samlede tredjeplads. Ben Hermans fører fortsat løbet. 

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk