Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

LIVE nu: Feltet splitter i sidevinden
27. March 2016 af Emil AxelgaardFoto: Sirotti

Efter måneders forberedelse er ventetiden ovre for de store klassikerstjerner, der specialiserer sig i at køre på toppede brosten. I denne uge starter de nordlige klassikere for alvor, når rytterne udkæmper de første drabelige slag i E3 Harelbeke og Gent-Wevelgem, og du kan følge begge løb på Feltet.dk.

Selvfølgelig er Flandern Rundt og Paris-Roubaix øverst i hierarkiet, men man må endelig ikke undervurdere betydning af fredagens E3 Harelbeke og søndagens Gent-Wevelgem. Begge løb er en del af WorldTouren og tiltrækker altid hele feltet af stjerner, der tester deres form blot én uge før det flamske højdepunkt i De Ronde.

 

E3 Harelbeke har ry for at være generalprøve til Flandern Rundt, og det er ikke uden grund. Løbet er ca. 60 km kortere, men i profil og natur minder det kolossalt meget om storesøsteren. Derfor er det ikke overraskende, at det altid er den bedste indikator for, hvad vi kan forvente en uge senere i årets andet monument, og vi kan glæde os til det første store slag mellem folk som Fabian Cancellara, Peter Sagan, Greg Van Avermaet, Zdenek Stybar, Edvald Boasson Hagen, Tom Boonen, Niki Terpstra, Alexander Kristoff og Sep Vanmarcke.

 

Søndagens Gent-Wevelgem appellerer mere til sprinterne og afsluttes oftest i en spurt fra en større gruppe. Det er imidlertid ingen garanti, for hvem husker ikke sidste års episke drama, hvor vinden sprængte feltet til atomer? I år skal rytterne endda forcere den navnkundige Kemmelberg-stigning fra den stejleste side for første gang i mere end 30 år, og det vil helt sikkert skabe seværdigt og underholdende cykelløb.

 

Søndag kan du på www.feltet.dk/live følge Gent-Wevelgem umiddelbart efter afslutningen på sidste etape i Catalonien, hvilket burde være ca. klokken 14.45.

 

Du kan læse en optakt til Gent-Wevelgem. Du kan læse en optakt til 7. etape af Volta a Catalunya her.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09