Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

LIVE nu: Hvem vinder kongeetapen i Algarve?

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

19.02.2017 kl. 16:50 af Emil Axelgaard.

Den tredje uge af februar er som vanligt en af de travleste i professionel cykelsport. Således går sæsonforberedelserne endnu et gear op, når der i løbet af ugen afvikles etapeløb i Oman, Andalusien, Algarve og Haut-Var, og en stor del af feltets stjerner vil være i aktion i mindst et af løbene. Fra onsdag til søndag kan du hver dag fra klokken 15.15. følge først Vuelta a Andalucia og dernæst Volta ao Algarve på Feltet.dk.

Løbene i Andalusien og Algarve er klassiske etapeløb over fem dage, der med ofte gode vejrforhold giver rytterne perfekte forhold til sæsonforberedelserne. Samtidig har de tit været scene for flere af sæsonens første opgør mellem de bedste etapeløbsryttere, der ofte er blevet testet på både stigninger og enkeltstarter. Således vil mange huske Alberto Contadors mange sejre i Algarve samt den fantastiske duel mellem spanieren og Chris Froome i Andalusien i 2015.

 

I år har løbet i Andalusien tiltrukket det stærkeste felt, og der ses frem til et stort slag mellem Contador, Alejandro Valverde, Thibaut Pinot, Ion Izagirre, Wout Poels og mange flere på en rute, der byder på en hård åbningsetape med et reelt bjerg bare 20 km fra stregen, en bjergafslutning, en 12 km enkeltstart samt to afsluttende sprinteretaper. I Algarve venter en tilsvarende rute med sprinteretaper på første og fjerde dag, en 18 km lang enkeltstart om fredagen samt afslutninger på hårde stigninger på 2. og 5. etape. Feltet af klassementsryttere er ikke helt så skræmmende, men det ventes at folk som Primoz Roglic, Tony Martin, Luis Leon Sanchez, Stephen Cummings, Simon Spilak, Daniel Martin, Edvald Boasson Hagen, Gianni Moscon og Jonathan Castroviejo skal slås om sejren. Til gengæld har løbet samlet en meget stærk gruppe af sprintere, der inkluderer topnavne som André Greipel, Fernando Gaviria, Dylan Groenewegen, John Degenkolb, Arnaud Demare og Nacer Bouhanni.

 

Desværre er der ikke dansk deltagelse i Andalusien, men i Algarve kan vi se frem til, at Mads Würtz fortsætter sæsonen efter den flotte debut i Besseges, og han må have øjnene rettet mod fredagens enkeltstart. Jesper Hansen kan muligvis gå efter et resultat på løbets kongeetape, mens Mads Pedersen for første gang skal spille en rolle i John Degenkolbs tog.

 

Fra onsdag til søndag kan du hver dag følge begge løb her. Vi lægger ud fra Andalusien klokken 15.15, og så snart de er i mål i Spanien, fortsætter vi dækningen fra Algarve.

 

Du kan læse detaljerede optakter til Vuelta a Andalucia og Volta ao AlgarveTour of Oman, der køres fra tirsdag til søndag, samt til Tour du Haut-Var, der køres i weekenden.

 

Du kan tillige læse daglige optakter til etaperne. Her finder du optakten til tirsdagens første etape i Oman.

 

FREDAG

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk