Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

« Forrige|Næste » Foto: ANSA - PERI / DAL ZENNARO

LIVE nu: Valverde angriber på kongeetapen

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

21.02.2016 kl. 15:21 af Emil Axelgaard.

Et af de store slag foregår i Andalusien, hvor en stjerneparade af grand tour-ryttere giver sig i kast med en alsidig rute, der inkluderer både en enkeltstart og en bjergafslutning. Fra onsdag til søndag kan du hver dag følge løbet på Feltet.dk.

Cykelsæsonen bevæger sig et gear op i denne uge, hvor intet mindre end fire store etapeløb giver den samlede verdenselite perfekte muligheder for at forberede sig til de forestående store opgaver.

I disse dage er cykeleliten spredt ud over Oman, Portugal, Spanien og Frankrig, der alle byder på prestigiøse cykelløb og perfekt forberedelse til sæsonens vigtigste løb. Ugen er traditionelt en af de vigtigste i den tidlige del af sæsonen, idet den giver både klassikerryttere og etapeløbsryttere perfekte muligheder for at finpudse formen, og det har givet anledning til nogle forrygende slag i de senere år.

 

Som vanligt er stjernerne fordelt ud over de fire løb, og selvom det i år er Volta ao Algarve, der synes at have vundet kampen om det bedste felt, lader startlisten i Andalusien ikke meget tilbage at ønske. Rafal Majka, Alejandro Valverde, Daniel Moreno, Bauke Mollema, Benat Intxausti, Mikel Nieve, Roman Kreuziger, Haimar Zubeldia, Maxime Monfort, Mathias Frank, Wilco Kelderman, Steven Kruijwsijk, Tejay van Garderen, Samuel Sanchez, Damiano Caruso, Kanstantsin Siutsou, Igor Anton, David Arroyo og Daniel Navarro er alle sluttte i top 10 i en grand tour og vil være at finde i Spanien i denne uge.

 

De mange stjerner vil blive testet på en alsidig rute, der inkluderer en indledende etape for sprinterne og to kuperede etaper, der meget vel kan blive afgjort i reducerede massespurter. Klassementet vil blive afgjort i weekenden, hvor det først gælder en 21 km kuperet enkeltstart om lørdagen og dernæst en stor bjergafslutning på Alto Peñas Blanca om søndagen.

 

Du kan hver dag følge løbet her. Du kan læse en optakt til Vuelta a Andalucia samt en optakt til 5. etape og etaperne i Oman, Haut Var og Algarve.

 

Du kan tillige læse en optakt til ugens øvrige etapeløb i Volta ao Algarve og Tour of Oman. Du kan endelig læse en optakt til Tour du Haut Var.

 

Vi dækker efter følgende tidsplan:

Onsdag: 1. etape fra klokken 14.45

Torsdag: 2. etape fra klokken 15.15

Fredag: 3. etape fra klokken 15.30

Lørdag: 4. etape fra klokken 15.45

Søndag: 5. etape fra klokken 14.15

 

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk