Foto: A.S.O. / Kåre Dehlie Thorstad

LIVE nu: Froome rejser sig med et stort angreb

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

26.03.2017 kl. 14:06 af Emil Axelgaard.

Mens en stor del af cykelverdenen drager mod Belgien for i de næste par uger at hellige sig kampene på de toppede brosten, er en stor del af verdens bedste etapeløbsryttere forsamlet i det bjergrige Catalonien til den næste store dyst for grand tour-eliten. Catalonien Rundt levede længe en anonym tilværelse som et vedhæng til Giro d’Italia, men har med en ny kalenderplacering oplevet en genfødsel, der for fjerde år i træk gør det til rammen om forårets store opgør mellem etapeløbsgiganterne Chris Froome og Alberto Contador, og i år får de tillige selskab af blandt andre Alejandro Valverde, Dan Martin, Bauke Mollema, Geraint Thomas, Tejay van Garderen og Romain Bardet. Fra mandag til søndag kan du de fleste dage følge løbet på Feltet.dk.

Foråret drejer sig hovedsageligt om klassikerne, men for grand tour-rytterne byder marts og april på en stribe ugelange WorldTour-løb, der som oftest udgør målene for den første del af sæsonen. Med sin bjergrige profil fremstår Catalonien Rundt som den bedste mulighed for klatrerne, der i den kommende uge vil tage kampen op med brostensstjernerne i kampen om det globale rampelys.

 

For fjerde år i træk har den spanske begivenhed tiltrukket en fabelagtig samling af verdens bedste etapeløbsryttere. Chris Froome, Alberto Contador, Nairo Quintana og Alejandro Vavlverde fører et felt an, der måske ikke er helt så stjernespækket som sidste år, men stadig gør det til et af de bedste i et ugelangt etapeløb.

Som vanligt testes de på en hård rute, hvor der er betydelige stigninger på menuen hver dag, og faktisk har ruten vel ikke været hårdere i adskillige. Sprinterne kommer sandsynligvis kun til fadet på 1. etape, og end ikke det er sikkert, men klassementet hovedsageligt skal afgøres på tirsdagens nærmest uhørt lange holdtidskørsel samt de to bjergafslutninger onsdag og fredag, hvoraf sidstnævnte er meget svær- Sidevind, bonussekunder og de kuperede 4., 6. og 7. etaper kan imidlertid også komme i spil i det store opgør mellem giganterne.

 

Feltet.dk vil opdatere fra løbet hver dag mandag, tirsdag, torsdag, lørdag og søndag på www.feltet.dk/live.. Onsdag og fredag vil vi opdatere fra brostensklassikerne, men vi vil undervejs holde jer orienteret om, hvordan det går i Catalonien. Vi starter hver dag klokken 15.30, bortset fra søndag, hvor vi indleder allerede klokken 12.15.

 

Du kan læse en optakt til hele løbet og til 2. etape. Du vil senere på ugen kunne læse optakter til brostensløbene samt til

Settimana Coppi e Bartali, der starter torsdag.

 

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk