Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Tinkoff-Saxo

LIVE nu: Froome angriber i Catalonien

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

27.03.2016 kl. 12:27 af Emil Axelgaard.

Mens en stor del af cykelverdenen drager mod Belgien for i de næste par uger at hellige sig kampene på de toppede brosten, er stort set hele paraden af verdens bedste etapeløbsryttere forsamlet i det bjergrige Catalonien til den næste store dyst for grand tour-eliten. Catalonien Rundt levede længe en anonym tilværelse som et vedhæng til Giro d’Italia, men har med en ny kalenderplacering oplevet en genfødsel, der for tredje år i træk gør det til rammen om forårets store opgør mellem etapeløbsgiganterne Chris Froome og Alberto Contador, og i år får de tillige selskab af Nairo Quintana, Fabio Aru, Richie Porte og stort set resten af eliten. Fra mandag til søndag kan du de fleste dage følge løbet på Feltet.dk.

Foråret drejer sig hovedsageligt om klassikerne, men for grand tour-rytterne byder marts og april på en stribe ugelange WorldTour-løb, der som oftest udgør målene for den første del af sæsonen. Med sin bjergrige profil og mangel på enkeltstarter fremstår Catalonien Rundt som den bedste mulighed for klatrerne, der i den kommende uge vil tage kampen op med brostensstjernerne i kampen om det globale rampelys.

 

For tredje år i træk har den spanske begivenhed tiltrukket en fabelagtig samling af verdens bedste etapeløbsryttere, og i år synes feltet at være endda stærkere end nogensinde. Chris Froome, Alberto Contador, Nairo Quintana, Fabio Aru og den forsvarende vinder Richie Porte fører feltet an, men startlisten er så spækket med stjerner, at det stort set kun er Mikel Landa, Rafal Majka, Alejandro Valverde, Thibaut Pinot og Vincenzo Nibali, man af grand tour-stjerner kan savne.
 

Som vanligt testes de på en hård rute, hvor der er betydelige stigninger på menuen hver dag. Løbet skal sandsynligvis afgøres på bjergafslutningerne onsdag og torsdag, og specielt kongeetapen på fjerdedagen har potentiale til at skabe ravage. Sidevind, bonussekunder og den altid spændende sidste etape i Barcelona kan imidlertid også komme i spil i det første opgør mellem giganterne.

 

Feltet.dk vil opdatere fra alle etaper med undtagelse af fredagens 5. etape, hvor vi vil have fokus på det første store opgør på de belgiske brosten i E3 Harelbeke. Søndag kan du følge side etape fra klokken 12.15 på www.feltet.dk/live.

 

Du kan læse en optakt til hele løbet her og her. Du kan tillige læse en optakt til 7. etape.

 

Du kan tillige læse en optakt til Settimana Coppi e Bartali, der starter torsdag, samt til Criterium International, der starter lørdag.

 

SENESTE

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk