Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

LIVE nu: Dennis smadrer rivalerne i Schweiz
18. June 2017 af Emil AxelgaardFoto: Sirotti

Giro d’Italia-feltet er knap ankommet til Milano, men ikke desto mindre er det allerede tid til at rette fokus mod Tour de France. I juni finpudser kandidaterne til den samlede sejr i verdens største cykelløb traditionelt formen i en serie optaktsløb, og efter denne uges Criterium du Dauphiné, er det fra lørdag tid til det andet af de to store opvarmningsbegivenheder, Schweiz Rundt. Du kan følge alle 9 etaper på Feltet.dk

Criterium du Dauphiné og Schweiz Rundt har en speciel dobbeltrolle på kalenderen. På den ene side er de med deres bjergrige ruter perfekt forberedelse til Tour de France for løbets største stjerner. På den anden side er de begge del af WorldTouren og er således blandt de mest prestigiøse løb på kalenderen. Denne kombination betyder, at langt de fleste ryttere er meget tæt på topformen, og da mange samtidig desperat forsøger at overbevise cheferne om deres berettigelse på Tour-holdet, er de således blandt de hårdeste og absolut vanskeligste begivenheder inden for sporten.

 

Traditionelt har stjernerne fordelt sig mellem de to løb, men i de senere år har Dauphiné klart vundet kampen om den bedste startliste. Schweiz Rundt har haft mindre held med at tiltrække stjerner, og blandt Tour-kaptajnerne er det kun Ion Izagirre, der vil være til start. Han får til gengæld hård modstand fra en stribe løjtnanter anført af en genfødt Carlos Betancur samt en gruppe ryttere, der kommer fra Giroen, herunder vinderen Tom Dumoulin samt en formstærk Domenico Pozzovivo. De skal teste sig selv på en meget svær rute, der byder på store bjergetaper tirsdag, torsdag og fredag, en indledende prolog og en afsluttende enkeltstart. Resten af løbet udgøres af klassiske kuperede Schweiz Rundt-etaper, hvor typer som Peter Sagan, John Degenkolb, Michael Matthews og Fernando Gaviria ser frem til at boltre sig.

 

Du kan hver dag fra lørdag den 10. juni til søndag den 18. juni følge løbet på www.feltet.dk/live. Hver dag starter vi klokken 15.55.

 

Du kan læse en optakt til Tour de Suisse, og vi vil også hver dag have optakter til etaperne.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09