Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Team Virtu Pro-Veloconcept

Forhåndsfavoritten smadrede alle til U23-DM

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

13.05.2017 kl. 14:54 af Benjamin Lillelund.

Der var ingen, der kunne røre Kasper Asgreen, som blev en suveræn vinder af enkeltstarten til U23-DM foran dobbelt Team Giant-Castelli i form af Mikkel Bjerg og Mathias Norsgaard.

I dag startede U23-DM-weekenden med en enkeltstart på 32 kilometer i og omkring Kerteminde. Der var på forhånd lagt op til en kamp mellem få favoritter, blandt andre i form af Kasper Asgreen og Niklas Larsen (Team Veloconcept), Mikkel Bjerg (Team Giant-Castelli) og Morten Hulgaard (BHS-Almeborg Bornholm).

 

 

Loius Bendixen (coloQuick-CULT) havde længe bedste tid, men da favoritterne startede, fik Mikkel Bjerg hurtigt pillet Bendixen af pinden, men førsteårs U23-rytteren måtte se sig slået af en stærk Kasper Asgreen. Bjergs holdkammerat, Mathias Norsgaard, endte på en tredjeplads. 

 

Løbsreferat:
Det var regnvåde veje, de første ryttere blev sendt ud på, og det var derfor nødvendigt at holde tungen lige i munden på det relativt tekniske stykke, som ventede på den sidste halvdel af ruten efter en nem start på store veje.

 

Rytterne blev sendt afsted i små grupper undervejs, og i den første gruppe var det Louis Bendixen, som satte den første halvhurtige tid ved at tilbagelægge distancen på præcis 41 minutter.

 

Anders Hardahl (coloQuick-CULT) var den rytter kom nærmest på at overtage førstepladsen med sin tid 18 sekunder efter, men Louis Bendixens førerposition var relativt sikker inden sidste startgruppe, hvor favoritterne blev sendt afsted. Derfor var det kun et spørgsmål om tid, før Bendixen måtte lade det øverste podietrin gå videre.

 

Favoritterne træder til
Det første tegn på vinderen kom, da Mikkel Bjerg kørte en mellemtid på imponerende 18.40 minutter i forhold til Louis Bendixens 19.25 minutter. Til sammenligning kørte Mathias Norsgaard (Team Giant-Castelli) 19.01 minutter, mens Morten Hulgaard, Niklas Larsen, Mathias Krigbaum (coloQuick-CULT), Rasmus Bøgh Wallin (coloQuick-CULT) alle lå lidt efter.

 

Mellemtiden for Mikkel Bjerg holdt dog ikke længe, da Kasper Asgreen kom buldrende forbi i tiden 18.29, og dermed var samtlige ryttere forbi midtpunktet på ruten.

 

På målstregen blev Louis Bendixen slået med 15 sekunder af Christoffer Lisson (BHS-Almeborg Bornholm), men det varede ikke mange øjeblikke, før Mikkel Bjerg hamrede over stregen i 39.20 minutter, mens Morten Hulgaard kom ind på en foreløbig andenplads.

 

Mathias Norsgaard slog dog Hulgaard, men kunne ikke overgå holdkammeraten Bjerg, der umiddelbart kun skulle frygte Asgreen. Det var der også god grund til, for Kasper Asgreen kom buldrende over stregen i en fænomenal tid på bare 38.25 minutter.

 

Dermed endte Kasper Asgreen som en suveræn vinder af enkeltstarten, mens Mikkel Bjerg og Mathias Norsgaard altså tog sig af de efterfølgende placeringer.

SENESTE

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk