Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Formolo kører efter top fem i Vueltaen
06. June 2017 af Christian BergFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Cannondales italienske klatrer håber på at kunne udfordre de store navne, når Vuelta a España løber af stablen.

Davide Formolo er af mange omtalt som et af de store klatrertalenter i cykelsporten. Den 24-årige Cannondale-rytter viste sit værd på stigningerne i årets Giro d’Italia og sluttede som nummer ti samlet på trods af to kostbare enkeltstarter.

 

Selvom den unge italiener nu har kørt hjemlandets Grand Tour tre gange, var årets udgave den første, hvor han kunne blande sig i den sjove ende. Han var også yderst tilfreds med sin præstation, selvom han tidligere har sluttet bedre i en anden Grand Tour.

 

”Giroen var en lang kamp og lange tre uger, men jeg er virkelig glad. Det var min første top ti i Giroen, og jeg var også i top ti (som nier, red.) i Vueltaen sidste år, så vi må se, om jeg forbedre mig ved hver Grand Tour,” siger han til Cyclingnews.com.

 

Formolo er også udset til at køre Vuelta a España i år, og her ser det ud til, at han får selskab af flere af verdens bedste klassementsryttere. Stjerner som Esteban Chaves, Alejandro Valverde, Fabio Aru, Romain Bardet og Chris Froome har snakket om at køre Spaniens største etapeløb, men alligevel sigter talentfulde Formolo efter en topplacering.

 

”Jeg skal helt sikker arbejde på min enkeltstart. På stigningerne kan vi se, at jeg ikke er langt fra de førende, men afstandene på tidskørslerne er store. Herfra (Critérium du Dauphiné) tager jeg til Polen og derefter til Vueltaen, hvor målet sandsynligvis bliver en placering i top fem.”

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09