Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Froome skal nedkæmpe ukendte konkurrenter i sæsondebut
02. February 2016 af Jonas Krügermejer Nygaard Foto: Sirotti

Det er langt fra alle konkurrenterne, verdensstjernen Chris Froome er bekendt med til Jayco Herald Sun Tour, som han går efter at vinde.

Chris Froome har ikke siddet i cykelsadlen i konkurrencesammenhæng i knap fem måneder, men det til trods går briten efter sejren, når han i morgen tager hul på sæsonens første udfordring Jayco Herald Sun Tour.

 

”Jeg synes, vi har et super godt hold med her: et stærkt line-up med gutter, der kan konkurrere løbet igennem. Med lidt held kan vi tage den samlede sejr,” siger Sky-kaptajnen ved et medieevent før løbsstart og uddyber:

 

”Denne uge bliver en god test for mig til at se, præcis hvor jeg er.”

 

Chris Froome skal til sommer på ny forsøge at nedkæmpe et prominent hold af konkurrenter, når briten med de kenyanske rødder sætter alt ind på genvinde Tour-tronen. Men inden da nyder Froome at køre med ryttere, som han ikke kender det fjerneste til.

 

”Det er noget af det, der er spændende ved at komme herned. At køre mod ryttere, som jeg ikke rigtig kender eller kan navnene på, fordi de ikke er på WorldTouren. Det kan blive en interessant uge, hvor jeg skal prøve at få styr på alle og se, hvem vi i virkeligheden er oppe imod,” lyder det.

 

Det bliver Peter Kennaugh, Ian Boswell, Luke Rowe, Sebastian Henao og Salvatore Puccio, som skal hjælpe Chris Froome, når det går løs i Australien i morgen aften.

 

Skal Chris Froome også lede dit managerhold an? Skynd dig at sætte dit hold og deltag i kampen om kolde kontanter.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017