Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Foto: Sirotti

Fuglsang vender hjem til dansk gadeløb

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

18.08.2016 kl. 17:41 af Thais Løth Sørensen.

Den 26. august bliver der kørt Designa Grand Prix, og den olympiske sølvvinder, Jakob Fuglsang, tager tilbage til hjemegnen for at køre gadeløbet i Kjellerup.

Løbslederen for Designa Grand Prix, Allan Bo Andresen, kunne tidligere på måneden meddele, at Chris Anker Sørensen stiller op i deres gadeløb den 26. august.

 

I dag kunne han så præsentere endnu en stærk dansk rytter, der stiller til start i gadeløbet. Det er nemlig ved hjælp fra sponsorer lykkedes at få den danske sølvvinder, Jakob Fuglsang, til at deltage.

 

”Vi er stolte over at kunne præsentere en OL-sølvmedalje herude på vores 10-års jubilæum i år," fortæller løbslederen til Feltet.dk

 

Silkeborg-rytteren kommer dermed tilbage til hans tidligere hjemegn, hvor han skal køre mod hans danske holdkammerat i Rio, Chris Anker Sørensen.

 

"Det er jo Kjellerup, der ligger lige uden for Silkeborg, så efter Jakob Fuglsang fik en OL-medalje, blev vi enige om, at vi ville sætte alle sejl til for at få ham med i løbet,” fortæller løbslederen til Feltet.dk.

 

Håber på tusindvis af tilskuere

Han håber på, at cykelfeltet med Fuglsang og Anker Sørensen, der også får deltagelse af ryttere fra Riwal Platform og Team Virtu Pro-Veloconcept, kan få en masse mennesker til at besøge Kjellerup på en fredag aften.

 

”Vi var 20.000 mennesker i Kjellerups gader, dengang Michael Rasmussen kom tilbage efter hans dopingkarantæne. Her var der rigtig mange mennesker herude, hvor de stod i flere lag, og det håber vi, at de gør igen i år.”

 

Som tilskuer kan man regne med, at der bliver fart over feltet, når gadeløbet bliver skudt i gang klokken 19. Løbet varer en time plus 10 omgange, og man får rig mulighed for at se OL-rytterne, da de kører på en rundstrækning på 1,5 kilometer.

 

"Man kan forvente et rigtig godt løb med en lille stigning på ruten. Den er meget publikumsvenlig, og så er det en meget kort rute på 1500 meter, så de kommer hamrende op forbi målstrækningen cirka 45 gange."

 

Vil skaffe endnu en profil

Løbslederen bekræftede også til Feltet.dk, at de arbejder for at få endnu en stor profil til Designa Grand Prix.

 

”Det er gået rigtig godt med at skrabe nogle pengene samme hos sponsorerne, så vi arbejder lige nu på højtryk for at skaffe endnu en stor profil. Vi håber på, at vi lige kan smide en trumf oveni.”

 

”Det er ikke helt på plads endnu, men det kommer det måske i aften eller i morgen formiddag.”

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk