Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Gatto vil vinde i Flandern
22. March 2016 af Benjamin M. LillelundFoto: Sirotti

Oscar Gatto sætter alle sejl ind efter at vinde Dwars door Vlaanderen, når løbet af stablen i morgen.  

Selvom alle tankerne lige nu er på terrorangrebet i Bruxelles, er der også andre begivenheder i det belgiske i disse dage. I morgen skal brostensklassikeren Dwars door Vlaanderen køres, mens den kommende tid også byder på E3 Harelbeke og Gent-Wevelgem.

 

Tinkoff er til start i alle tre løb, og særligt i morgen er der store forhåbninger til Oscar Gatto, der faktisk vandt løbet for tre år siden. For hovedpersonen selv er målsætningen da også ganske klar.

 

”Jeg kommer til Dwars door Vlaanderen med ambitionen om at få min anden sejr - den første i Tinkoff-trøjen. Jeg er sikker på min form, og jeg tror, holdet, vi sender, kommer til at gøre det godt,” siger Oscar Gatto ifølge CyclingQuotes.com.  

 

I morgen kommer Oscar Gatto til at få hjælp af Pavel Brutt, Michael Gogl, Michael Kolar, Jay McCarthy, Juraj Sagan samt Nikolay Trusov.

 

”Det er måske mest unge ryttere, som mangler erfaring i sådanne løb, men de er stærke og har den rigtige tilgang og attitude - og det er lige vigtigt efter min mening,” forklarer Gatto.

 

I E3 Harelbeke og Gent-Wevelgem kommer Oscar Gatto til at køre sammen med Peter Sagan, og det kan muligvis allerede spille ind i morgendagens løb.

 

”Selvom mit klare mål er at vinde løbet, skal vi huske på de to løb senere på ugen, som Peter Sagan deltage i, E3 Harelbeke og Gent-Wevelgem. Vores mål der er, at Peter skal vinde, så derfor skal vi være 100 procent klar. Vi skal finde balancen mellem at få et resultat i morgen og gøre vores bedste for Peter fredag og søndag,” afslutter Oscar Gatto.

HUSK AT SÆTTE DINE PICKS TIL DWARS DOOR VLAANDEREN

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09