Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Geraint Thomas: Var i mit livs form i Giroen

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

27.06.2017 kl. 10:58 af Mathias Mundbjerg.

En motorcykel slukkede Giro-drømmen for Skys Geraint Thomas. Det var et hårdt slag både fysisk og mentalt, men nu er briten klar til at hjælpe Chris Froome til sin fjerde Tour-sejr.

Team Sky er på papiret igen i år det stærkeste hold i Tour de France. To af de udvalgte er Geraint Thomas og Mikel Landa, som også begge kørte Giro d’Italia - og ligeledes begge fik knuset deres klassementsdrømme på løbets 9. etape, da en uheldigt placeret motorcykel sendte Sky-kaptajnerne og flere andre i asfalten på et kritisk tidspunkt.


”Det var lige så hårdt mentalt som fysisk. Jeg holdt fri en uge efter styrtet,” siger Geraint Thomas, som i første omgang fortsatte i løbet, til BBC Wales Sport.

 

Han måtte senere erkende, at han var for medtaget til at præstere noget udover den andenplads, som han utroligt nok tilkæmpede sig på enkeltstarten på den følgende etape. Han tog hjem tre dage senere - dybt skuffet over at være blevet frarøvet muligheden for et godt resultat.


”Jeg følte mig stærkere til træning end nogensinde før, og mine tal var bedre end nogensinde,” lyder det fra Thomas.

Nu gælder det en ny Grand Tour, og selvom han denne gang er med som hjælperytter, er han motiveret for at give sig selv og holdet en succesoplevelse.

 

”Det var hårdt mentalt, men når du har et løb som Tour de France som mål, hjælper det dig helt klart med at komme over skuffelsen,” siger Thomas, der ikke frygtede at blive udeladt af truppen.

 

”Jeg vidste hele tiden, at jeg kunne komme tilbage i udmærket form. Det var kun et spørgsmål om, hvor god min form ville være.”

 

Det er den dobbelte olympiske guldvinders ottende Tour de France, men det forhindrer ham ikke i at glæde sig til starten.

 

”Jeg glæder mig lige så meget, som da jeg blev valgte til min første Tour. Det er altid fedt, når du får den officielle løftede tommelfinger - især på et hold som Sky, som vil forsøge at vinde løbet samlet,” siger Thomas, der ikke er i tvivl om, at kaptajn Froome fortsat har, hvad der skal til.

 

”Han har gode muligheder. Hans optakt til løbet har ikke været som i de foregående år, men han er stadig i god form. Han har erfaringen og ved, hvordan man vinder løbet og håndterer presset. Vi tror alle på ham.”

 

Geraint Thomas kommer formentlig ikke til at være alene om at støtte Chris Froome i bjergene. Team Sky har udtaget et brølstærkt hold, som også inkluderer de stærke klatrere Sergio Henao, Michal Kwiatkowski, Mikel Nieve og føromtalte Mikel Landa.

 

ER THOMAS TILBAGE I TOPFORM EFTER STYRTET? VÆLG HAM TIL DIT MANAGERHOLD!

SENESTE

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk