Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Giant Scatto sluttede godt af i Kroatien
14. March 2016 af Lasse Wedege Penning

Det nye danske kontinentalhold Team Giant Scatto U23 var i den forgangne uge i Kroatien for at køre etapeløbet Istrian Spring Trophy, og selvom resultaterne ikke var fremragende, er holdet rigtig glade for den erfaring, de har hentet undervejs.

En 20.-plads blev den bedste placering for Team Giant Scatto U23 i løbet af deres fire dage i Kroatien til Istrian Spring Trophy, som sluttede i går. Efter en prolog og to svære etaper, var det mere fladt på sidstedagen, hvor en anden faktor til gengæld sørgede for intensiteten: Sidevind.

 

"Etapen så på papiret nem ud, men den udviklede sig til et blodbad, hvor en del ryttere udgik på etapen på grund af stort tidstab," fortæller holdet i en pressemeddelelse. Heldigvis var danskerne klar til at kæmpe i vinden og fik fragtet alle ryttere igennem i en god position.

 

I sidste ende ofrede Joakim Bukdal og Emil Vinjebo sig for Mads Corell og Nicklas Bøje, som var med i den gruppe, der skulle spurte om sejren. Desværre blev Mads Corell skubbet ud af position, men endte alligevel som nummer 20 på etapen, mens Nicklas Bøje blev nummer 26. Efter fire dage med styrt og uheld var det alligevel en tilfreds manager, der så tilbage på løbet.

 

"Vi har fået testet forskellige samarbejdsformer og rytterne er rykket tættere på hinanden. Hver dag har en ny rytter haft lederrollen og fået chancen for at udnytte præcis hans unikke egenskaber. Nu har de en meget bedre forståelse for hinandens styrker og kan nemmere hjælpe hinanden til succes," lyder det fra Brian Vinjebo.

 

Det danske kontinentalhold har flere udenlandske opgaver foran sig de kommende uger i Belgien, Tyskland, Holland og Italien.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017