Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: DCU

GreenEDGE bekræfter Durbridge og Hepburn

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

10.11.2011 kl. 14:00 af Malte Philbert Jessen.

Det nye australske storhold, GreenEDGE, har officielt bekræftet, at man har skrevet kontrakt med de to unge australiere Michael Hepburn og Luke Durbridge.

Nyheden var allerede fremme for knap en måned siden, men nu er det altså officielt.

 

”Selvom vi er et landevejshold, så er en del af vores mission at støtte de af vores ryttere, der har ambitioner på banen – specielt australske ryttere, som ser frem til næste års OL i London”, forklarer holdmanager, Shayne Bannan.

 

”De er begge store talenter på landevejen, og alle hold ville gerne se dem i deres egen trup, så vi ville ikke tage den risiko, at andre hold havde en chance for at skrive kontrakt med dem”, tilføjer han.

 

De unge australiere er da også selv begejstret for at få chancen som professionel.

 

”At blive professionel efter to år som U23-rytter på et så stærkt hold som GreenEDGe er uvirkeligt. Jeg ser meget frem til at lære fra de ældre ryttere, og jeg går ind i det med et åbent sind og er klar til at lære alle aspekterne ved det at være professionel – både på og af cyklen”, lyder det fra Luke Durbridge (billedet), mens Michael Heburn tilføjer:

 

”Der vil være meget at lære for mig på landevejen. Jeg ønsker at cykle så meget som muligt sammen med nogle af de mest erfarne folk i det professionelle felt. Det er egentlig meget surrealistisk at skulle køre side om side med folk som Baden Cooke, Stuart O’Grady og Robbie McEwen. At se disse fyre på TV i kamp om den grønne trøje er, hvad der har inspireret mig til gå ind i cykelsporten”.

 

GreenEDGE meddeler samtidig, at de nu har alle 30 ryttere på plads for næste sæson.

SENESTE

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk