Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Gullbergs advokat: Han er IKKE politianmeldt

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

20.01.2016 kl. 14:48 af Lasse Wedege Penning og Jesper Johannesen.

David Gullberg forlod i foråret 2015 sin stilling som direktør for Danmarks Cykle Union, og i pressen forlød det efterfølgende, at Gullberg var fyret og blevet politianmeldt af DCU. Det er dog aldrig sket, slår både Gullbergs advokat og den afgående formand for unionen, Niels Sørensen, fast over for Feltet.dk.

I marts måned 2015 opdagede bestyrelsen i Danmarks Cykle Union (DCU), at der var rod i økonomien, og det førte til, at samarbejdet med den daværende direktør David Gullberg blev bragt til ophør med det samme. Allerede dengang forlød det i pressen, at direktøren var blevet fyret af DCU, fordi han havde taget af kassen.

 

Efterfølgende fortalte bestyrelsesformand Niels Sørensen til DR Sporten, at man havde bedt politiet om at "kigge på tre-fire konkrete ting", og han slog samtidig fast, at det ikke var af bestyrelsens opfattelse, at Gullberg havde taget af kassen. Flere medier, inklusiv Feltet.dk, tolkede Niels Sørensens udtalelse som en politianmeldelse af Gullberg, men dennes advokat har i en mail til Feltet.dk slået fast, at det har der aldrig været tale om.

 

"Der var ikke tale om en fyring, men en gensidig fratrædelsesaftale," skriver advokaten i en mail til Feltet.dk med den gensidige fratrædelsesaftale vedhæftet som dokumentation.

 

"DCUs formand Niels Sørensen har desuden den 10. januar skriftligt tilkendegivet over for mig, at DCU ikke har skrevet eller brugt ordet 'politianmeldt'. Formanden anfører i sin mail, at ordene om politianmeldelse er skrevet af medierne selv efter deres egen oversættelse af DCUs formuleringer. David Gullberg er ikke på noget tidspunkt blevet kontaktet af politiet, og DCUs formand har skriftligt tilkendegivet, at der ikke er en sag ved politiet mod David Gullberg," slår advokatfuldmægtig Mette Kruse fast.


Niels Sørensen: Ting er blevet undersøgt hos politiet

I dag har Feltet.dk haft mulighed for lave et længere interview med den nu tidligere formand Niels Sørensen, som bekræfter, at der aldrig har været tale om en decideret politianmeldelse, men en juridisk undersøgelse af sagen hos politiet for at undersøge, om der var sket noget strafbart under Gullbergs ansættelse.

"Det er sådan, at medierne har kaldt det en politianmeldelse. Hvis man går tilbage i alle arkiverne, så vil man kunne se, at jeg hver gang har fortalt, at der ligger en juridisk undersøgelse ved politiet, om der muligvis er forgået noget kriminelt. Det er sådan - forskellen på de to ord, der har været en sag ved politiet, hvor de har undersøgt nogle ting for at se, om der er grundlag for at rejse en sigtelse imod David Gullberg," forklarer Niels Sørensen til Feltet.dk.
 


Se et uddrag af interviewet med Niels Sørensen i videoen, hvor han kommenterer på DCUs økonomi og David Gullbergs rolle.

"Så det er en juridisk undersøgelse ved politiet, der er for gået," tilføjer Niels Sørensen, som forventer, at der snart vil komme yderligere nyt i sagen.

"Sagen er egentligt endt, men vi har selvfølgelig nogle jurister til at kigge på tingene, da vi skal være sikre på, at vi udtaler os rigtigt om det. Så i løbet af få dage, så ved vi i hvert fald det."

Hele interviewet med Niels Sørensen kan ses på Feltet.dk senere på ugen.

 

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk