Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Halvandet års sejrstørke brudt for Cunego

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

23.02.2011 kl. 19:51 af Malte Philbert Jessen.

Tidligere i dag kom Lampre-ISDs 29-årige italiener Damiano Cunego først over stregen på 2. etape af Sardinien Rundt (Giro di Sardegna), og dermed slog han hul på en sejrstørke på næsten halvandet år.

Sidst ”den lille prins” kunne fejre en triumf var den 13. september 2009, da han kørte solo i mål på 14. etape af Vuelta a España.

 

”Det er fantastisk at vinde, når du ved, at du er i god form, og det er endnu mere vidunderligt, når du har manglet en sejr i så lang tid, som jeg har”, forklarede en lykkelig rytter efter dagens etape.

 

Den 29-årige italiener følte, at holdet bakkede op om ham til trods for den lange sejrstørke.

 

”Jeg havde den fornemmelse, at jeg kunne kontrollere etapen rigtigt, og mit hold støttede op om mig på bedst tænkelige måde”.

 

På de sidste kilometer var det til gengæld intensivt med angreb, hvor Cunegos holdkammerat Michele Scarponi var med fremme og sluttede på etapens syvendeplads.

 

”I begyndelsen af den sidste stigning var det meget roligt, men under de sidste to kilometer var der et hav af angreb. Scarponi sad godt med fremme, hvilket hjalp mig til at følge efter og komme frem til den forreste gruppe”.

 

”Derefter koncentrerede jeg mig fuldt ud om spurten, som jeg vandt”, slutter en glad rytter.

 

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk