Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Hester: Glad for at være på omgangshøjde
05. February 2016 af Philip Tarning-Andersen Foto: Feltet.dk

Åbningsaftenen i Københavns 6-dagesløb blev hård for Marc Hester og makkeren Jasper De Buyst, der fører trods problemer i den første jagt.

Efter første dag af 6-dagesløbet fører Hester og De Buyst med et point ned til belgierne Kenny De Ketele og Moreno De Pauw. Det var ellers lige ved, at de havde startet en omgang bagud, da De Buyst havde mekaniske problemer i åbningsjagten.

 

”Jeg er selvfølgelig tilfreds med, at vi fører. I hele åbningsjagten var vi på bagkant, fordi De Buyst havde nogle cykelproblemer. Så jeg sad en hel del alene deroppe og kunne ikke rigtig køre med i nogen angreb. Jeg er sindssyg glad for, at vi holdt os på nul omgange, fordi vi måtte hele tiden kæmpe os tilbage,” forklarede Hester efter aftenen.

 

”Jasper scorer en masse point efter jagten, og det er hans fortjeneste, at vi fører nu. Vi skal holde os til på pointene, det er vi nødt til,” tilføjede han.

 

Den danske rytter har svært ved at vurdere styrkeforholdet hos konkurrenterne, da han ikke var i angreb med dem ret meget.

 

”De fem par, der efter 75 minutter står på nul, er stærke. Jeg kan ikke mærke de andre så meget, for vi har ikke rigtig kørt det samme cykelløb. Vi tog de første to omgange med dem, hvor alle var friske, så der kan man ikke mærke så meget. Resten af jagten kørte vi rundt for os selv, men de ser ud til at være klar alle sammen,” sluttede den ene af 6-dagesløbets førende ryttere.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017