Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Jesper Hansen deler kaptajnrolle i Argentina
12. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: Tinkoff-Saxo / BettiniPhoto

På mandag starter landevejssæsonen for alvor, når Tour de San Luis skydes i gang, og det argentinske løb får deltagelse af et på papiret slagkraftigt Tinkoff-mandskab, som måske ikke helt er i form endnu.

Peter Sagan og Rafal Majka er de åbenlyse frontfigurer på Tinkoff, når Tour de San Luis i næste uge sættes i gang, men danske Jesper Hansen får også chancen for at vise sig frem. Det lover sportsdirektør Patxi Vila i en pressemeddelelse fra holdet.

 

"På 4. og 6. etape bør Rafal Majka og Jesper Hansen være vores kaptajner. På Gran Canaria-træningslejren så vi, at Hansen er i god form. hvad angår Majka er hans mål denne sæson Giro d'Italia, så derfor er det lidt for tidligt for ham at være i topform nu. Det samme gælder [Pawel] Poljanski. De tre ryttere bliver dem, som tager tøjlerne i bjergene, men vi vil tilpasse vores strategi for hver etape," fortæller Vila, der godt ved, at udfordringerne fra de lokale ryttere bliver store.

 

"Vi forventer en stærk indsats fra en række sydamerikanske ryttere, colombianere eller argentinere, som vil være i topform, og det bliver måske svært for os at vinde. Vi vil tage det dag for dag, men selvfølgelig er vi et topprofessionelt sportshold, og lysten til at vinde er også en del af vores DNA," lyder det fra Vila. Udfordringerne i bjergene vil helt sikkert også komme fra ryttere som Nairo Quintana, Daniel Moreno og Vincenzo Nibali.

 

På de flade etaper er det Peter Sagan, det handler om, og selvom verdensmesteren måske heller ikke er helt skarp, så vil han stadig forsøge sig.

 

"Hvis mine ben har det godt, vil jeg også prøve at spurte for den første sejr denne sæson," lover Sagan, der får hjælp af Nikolay Trusov og Maciej Bodnar til at køre sig frem i spurterne. De to bliver også vigtige brikker til holdtidskørslen på åbningsdagen.

 

Tinkoffs hold til Tour de San Luis

Maciej Bodnar

Jesper Hansen

Rafal Majka

Pawel Poljanski

Peter Sagan

Nikolay Trusov

Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09