Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

J.J.: Næsten umuligt at få det perfekte leadout
04. May 2012 af Kenneth Meyer Foto: Tim De Waele

En perlerække af verdensbedste sprintere er fra i morgen klar til at begynde årets Giro d’Italia, og det bliver med Saxo Banks Juan Jose Haedo som en af dem, der skal kæmpe for etapesejre i massespurterne.

Feltet.dk bad derfor i mandags J.J. Haedo om at forklare, hvordan en optimal massespurt skulle køres, hvis han udelukkende kunne få lov til at bestemme.  

 

”Den perfekte spurt for mig ville være, at jeg med små tre kilometer til mål sidder lidt tilbage i feltet men med fire ryttere foran mig. Med lidt under 1500 meter til mål skal vi så overtage fronten, og beholde den helt ind til stregen,” sagde han, inden han skyndte sig at tilføje, at det bare ikke er så nemt, som det lyder.

 

”Der er sikkert 100 ryttere som ville ønske sig det samme. Man skal huske, at alle sprinterne kommer med tre-fire hjælperyttere, og derudover er der også alle klassementsrytterne og deres hjælperyttere, som også gerne vil holde sig fremme, så det bliver næsten umuligt at få det perfekte leadout. Så derfor er det også vigtigt, at man som sprinter kan improvisere, og det føler jeg, at jeg er klar til.”

 

At der er mange klassesprintere med i feltet, er J.J. Haedo godt klar over, men det er egentlig ikke noget, som han bruger meget krudt på at tænke over.

 

”Der kommer til at være mange konkurrenter, især fordi der i år er mange sprinteretaper. Så mange hold har taget ekstra ryttere med til at støtte deres sprinter. Selvfølgelig er der Mark Cavendish, men også Rabobank holdet ser stærkt ud. Jeg er ikke bange for nogen af dem. For hvis man først er bange, så vinder man nemlig ikke. Men jeg respekterer dem,” sluttede argentineren til Feltet.dk.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017