Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Jurgen Van den Broeck på Tour-rekognoscering
04. May 2012 af Henriette Brandt Foto: Sirotti

Lotto-Bellisols Jurgen Van den Broeck kører ikke Giro d’Italia, i stedet er han på rekognoscering i Frankrig.

 

Selvom en stor del af mediebilledet i øjeblikket handler om Giro d’Italia, så er der masser af ryttere, som har en løbskalender, der ikke indeholder det italienske løb, og heriblandt tæller Jurgen Van den Broeck, som har Tour de France som sæsonens store mål.

 

Jurgen Van den Broeck og sportsdirektør Herman Frison samt en mekaniker og en soigneur har de sidste par dage gennemkørt dele af 7., 8. og 9. etape i årets Tour de France. Mandag stod den 38 kilometer lange enkeltstart mellem Arc-et-Senans og Besançon, som udgør 9. etape på programmet, tirsdag var det så 8. etapes rute mellem Belfort og Porrentruy, og til sidst 7. etape, som køres fra Tomblaine til La Planche des Belles Filles.

 

"Jurgen har kørt enkeltstarten to gange. Starten er ret flad, men derefter møde de nogle stejle stigninger. Det er en smuk enkeltstart, uden nogle egentlige farlige steder. Etapen til Porrentruy kommer efter den første bjergafslutning på La Planche des Belles Filles, og inden afslutningen er der to tredjekategoristigninger, hvor der måske vil være et tidligt udbrud, der holder hele vejen, fordi klassementsrytterne har kørt på grænsen dagen før og skal spare sig til enkeltstarten dagen efter," forklarer Herman Frison.

 

Ifølge sportsdirektøren er der store krav til det hold, der har den gule førertrøje på de tre stigninger.

 

"Holdet, der har den gule trøje, skal være stærkt for at vinde disse løb. Etapen til La Planches des Belles Filles er en etape, hvor toprytterne vil være nødt til at bekende kulør på bjergafslutningen til Belles Filles. Stigningen er meget stejl og har steder med stigningsprocenter på 13 og seks kilometer skiftevis dårlig og god asfalt. Jurgen har kørt stigningen to gange," tilføjer han.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017