Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Feltet.dk

Juul Jensen om Saxo Bank: Dejligt afslappende sted

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

27.04.2012 kl. 07:33 af Simon Knudstrup.

Team Saxo Bank har fuldt ud levet op til Christopher Juul Jensens forventninger.

Christopher Juul Jensen er i gang med sin første sæson hos Team Saxo Bank, hvor han også kører sit første år som professionel cykelrytter. Den danske rytter er kommet ind på holdet i et år, hvor der har været meget fokus på holdet, som ikke har handlet sig om cykelløb, da først Alberto Contadors dopingsag og derefter licens-sagen omkring Team Saxo Bank trak meget opmærksomhed til sig fra medierne. På trods af dette har der dog været god stemning ifølge Juul Jensen.

 

”De gange hele holdet har været samlet, eksempelvis på træningslejr, der har stemningen været skide god. Den måde vi har kunne komme igennem den her lidt svære tid, hvis man kan kalde den det, har været ved at træne og forsøge at præstere til cykelløbene – og det har vi gjort meget godt. Det gør også, at stemningen bliver vedligeholdt. Hver gang jeg har været af sted har der været god stemning,” fortalte Christopher Juul Jensen til Feltet.dk.

 

Sjovt nok begyndte holdet dog at køre resultater ind efter nyheden om, at de beholdt deres licens som ProTeam. Eksempelvis vandt Mads Christensen bjergtrøjen i Baskerlandet Rundt, Manuele Boaro sluttede på andenpladsen i Circuit Cycliste Sarthe, Juan Jose Haedo vandt GP de Denain og Matteo Tosatto blev nummer otte i Paris-Roubaix. Tilfældigt?

 

”Jeg ved ikke, om det er tilfældigt, men selvfølgelig var det da en kæmpe lettelse, da vi fik det af vide. Det gør også, at rytterne ikke behøves køre med det i baghovedet. Det er selvfølgelig også en blanding af at de ryttere har haft formplanlægning og træningsskemaer frem til diverse løb. Men selvfølgelig var det da en kæmpe lettelse for alle ryttere, da vi fik det af vide – helt sikkert.”

 

Etapeløb forude

Unge Christopher Juul Jensen er i øjeblikket i gang med Tour of Turkey, hvor han har vist sig fint frem hidtil, da han var i udbrud på en af løbets etaper. Danskeren har haft et fint program hidtil i sæsonen, der blev kulmineret foreløbigt med deltagelsen i Amstel Gold Race, hvor han fik WorldTour debut og gjorde en fornem figur. Nu venter flere etapeløb og venter forude afsluttende med endnu et WorldTour løb.

 

”Ifølge mit program, som det ser ud nu, skal jeg køre Tyrkiet, og så har jeg en del mindre etapeløb med Dunkerque, Picardie, Bayern Rundfahrt og så Schweiz Rundt. Det er et rigtig fedt program, som bliver rigtig spændende at komme ud og køre. Det glæder jeg mig meget til, og så er det også en god forberedelse til DM, hvor vi gerne skulle tage trøjen. Nu har jeg siddet flere år til DM og kigget på Saxo Bank rytterne og ønsket, at man var en del af holdet. Nu kører man endelig for holdet, så det bliver sjovt at skulle ud og forsvare den trøje.”

 

Team Saxo Bank har fuldt ud levet op til de forventninger, som Christopher Juul Jensen havde til holdet, og han mener, at det er et godt sted at være som en ung rytter.

 

”Helt sikkert! Det har uden tvivl levet op til mine forventninger. Jeg tror det er et dejligt afslappet sted at være, specielt som ung, ny og uerfaren rytter med hensyn til at være professionel. Det gør, at man er noget mere rolig omkring alle de ting, som man nu skal til at tage hul på, som man ikke er vant til i forhold til livet som amatør. Så det har været fedt,” afsluttede Juul Jensen til Feltet.dk.  

 

SENESTE

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk