Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Kan man vinke farvel til sportsskader med tape?

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

15.04.2017 kl. 09:00 af Christian Berg.

Mange timers træning på en cykel er hårdt for kroppen, men med KT Tape kan du afhjælpe dine fysiske problemer.

Johnny Bjørn Carlsen elsker at cykle, og har i løbet af de seneste 5 år dyrket både triatlon og cykling som en seriøs sport. Johnny er 50 år gammel og arbejder som salgschef, men når det endelig bliver fyraften, bruger han 13-15 timer om ugen på at træne.

 

I vinterhalvåret træner han 6 timers spinning, der svarer til hele 180 kilometer, plus det løse selvfølgelig. Når udendørssæsonen begynder, skifter han de 180 kilometer ud med 350-450 kilometer om ugen på sin racer.

 

Umiddelbart lyder Johnny som en helt almindelig mand, der har forelsket sig i cykelsporten. Men hans interesser byder også på tre gennemførte Ironmans, hvor den hurtigste blev klaret på 11 timer. Denne interesse kan kun lade sig gøre, hvis træningsmængden svarer til, at hver weekend bliver brugt på at tillægge distancer tilsvarende en halv triatlon fordelt på tre træningspas.

 

Johnnys cykler består af en Specialized Tricykel samt en BMC racer, og han fortæller; I lange perioder var jeg enormt fokuseret på grejet. Der kan altid spares lidt gram ved at udskifte geargruppen, og en ny carbon forgaffel giver mindre vægt samt en bedre føling med vejen. I mange år var der meget fokus på cyklen, og knap så meget fokus på kroppen. Efter lange træningspas kom jeg træt hjem, og cyklen skulle både passes, smøres og pudses. Det var aldrig rigtig mig selv, som var i fokus.”

 

 

 

Da Mads fra KT Tape Danmark og Johnny mødte hinanden første gang ved Ironman i 2014, var det med Johnnys tvivlsomme udtalelse: Jeg har ondt i min lægge, og er reelt lidt i tvivl om det er en god idé at belaste dem i så mange timer, som en triatlon trods alt tager.”

 

Mads var ikke i tvivl. KT Tape kunne med sikkerhed hjælpe ham af med sine problemer. ”Nu er triatleter og cykelryttere fantastiske at arbejde med, da de ofte har sparsom kropsbehåring på benene. Jeg tapede Johnnys lægge, og bad ham om at gå en lille tur, og se om han kunne fornemme en forbedring i de stenhårde lægmuskler”, fortæller Mads fra KT Tape.

 

Da Johnny vendte tilbage fra sin tur, var det med en stor begejstring: ”Jeg køber hele butikken!”, råbte Johnny med en entusiasme, så hele Rådhuspladsen kunne høre med.

 

 

 

Johnny har i dag lagt triatlon på hylden grundet en voldsom skade i bækkenet efter et cykelstyrt i 2016. Med en lang periode med både undersøgelser, behandlinger og pause fra cykling og løb, er Johnny stærkt tilbage. Nye mål er blevet sat.

 

i år skal der tilbagelægges et 100 kilometer ultraløb, hvilket betyder mange kilometer i løbeskoene på nuværende tidspunkt.” Med et glimt i øjet, tilføjer Johnny dog, at ”cyklerne jo ikke er sat til salg, og i 2018 hedder målet La Marmotte i Frankrig”.

 

Når mange timer skal foregå på cyklen, kan det tage hårdt på kroppen, og den kan derfor få brug for lidt assistance udefra. KT Tape som supplement til behandling er en klar vinder. Manuel behandling som massage, fysioterapi og anden behandling er godt, hvis skaden er sket. Men med KT Tape kan man forebygge og behandle, allerede inden skaden melder sin ankomst.

 

Mange cykelryttere oplever smerter i lænden eller mellem skulderbladene. Med KT Tape placeret på smertestedet, bliver huden løftet ganske svagt, hvilket sikrer en bedre blodgennemstrømning samt lymfe-drænage, der tilsammen giver en langt hurtigere restitution. Nu kan man hurtigt vinke farvel til sine smerter, hvis man forebygger og behandler med KT Tape efter ovennævnte princip.

 

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller vil blot høre mere om KT Tape? Så kontakt Mads Krøyer, ejer af KT Tape Danmark, på Tlf.: 25 48 51 15 eller på mail: mads@kttape-danmark.dk

 

Du kan også høre mere om Johnnys erfaringer med det populære KT Tape, og han kan træffes på Tlf.: 21 27 01 15.

 

Se KT Tapes udvalg

 

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk