Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Keisse på månen efter bizar sejr

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

28.04.2012 kl. 18:46 af Jesper Johannesen.

Iljo Keisse vandt lørdag en sjælden sejr på landevejen – og hvilken sejr – det var en af de mere bizarre.

Iljo Keisse angreb fra dagens udbrud med fem kilometer til mål, men i opløbssvinget styrtede han, og det var lige for, at det kostede sejren for Omega Pharma-Quickstep-rytteren.

”Jeg er på månen over denne sejr. Her i Tyrkiet er min form bare blevet bedre og bedre. Også i går forsøgte jeg at komme med i udbruddet – men uden held. I dag ramte jeg det rigtige udbrud. Gutterne i udbruddet var virkelig motiveret. I finalen var jeg stærk. Jeg vidste, at hvis jeg blev ved med at træde, så var det muligt at holde til målstregen. Med fem kilometer til mål kørte jeg solo. Jeg gav alt. Jeg vidste fra løbsmanualen, at det sidste sving var farlig. Så jeg tog den stille og roligt rundt i svinget, men alligevel smuttede mit forhjul,” forklarede Iljo Keisse efter sejren.Men Iljo Keisse formåede at bevare overblikket, hvilket lige præcis var nok til, at han kunne holde feltet på afstand og vinde en vild etapesejr.

“Min første tanke var: ‘Hvad skal jeg gore nu?’, men jeg bevarede roen. Jeg kiggede bagved mig og så feltet kom nærmere og nærmere. Jeg besvarede stadig roen og fik puttet min kæde på igen, og jeg køre mit livs løb. Som banerytter ved du, hvor hårdt det er at hente en rytter på den sidste kilometer. Jeg vidste det var muligt og gjorde det! Det var en fantastisk følelse efter målstregen. Hvis du kigger på podiet og ser, hvem der vandt feltets spurt, så det ser ud til, at jeg vandt massespurten foran Kittel og Petacchi. Det er sjovt,” griner Iljo Keisse.

Succes - avler succes?
Det var den 31 sejr til Omega Pharma - Quick-Step holdet i denne sæson.

”Jeg er glad for, at holdet troede på mig, da det var svære tider for mig. Jeg har ikke kørt så meget de seneste år på landevejen, men i år vidste jeg med det samme, at jeg kunne gøre det godt. Jeg havde nogle gode kvaliteter, men jeg skal helt sikkert stadig forbedre mig på stigningerne, men nu vil jeg fejre sejren med mine holdkammerater.

Faktisk havde Iljo Keisse varslet dagens angreb overfor kæresten, da de snakkede sammen i morges.

”Jeg vil dedikere sejren til min kæreste og mit barn. I morges ringede hun til mig og fortalte at vores barn var syg. Jeg sagde: ’Okay, jeg vil køre i udbrud i dag, så har du noget at kigge på i eftermiddag.’ Det var dejligt at tænkte på dem de sidste kilometer,” slutter Iljo Keisse.

 

FREDAG

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk