Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Kim Andersen: Pantano havde ingen opgaver
13. June 2017 af Mathias Mundbjerg Foto: Christian Kjær/Feltet.dk

Trek-Segafredo var særdeles synlige mod slutningen af tredje etape, men endte med ikke at få noget ud af det på trods af at holdets klassementskort også bidrog.

Normalt befinder Trek-Segafredo-kaptajn Jarlinson Pantano sig bedst i de høje bjerge. Det vidner en sejr på sidste års kongeetape i Schweiz og en fjerdeplads i det samlede klassement om. På dette års tredje etape tog han dog flere solide føringer i den absolutte finale, selvom flere af sprinterne kom med hjem til stregen. Det var ellers ikke noget, han havde fået besked på fra sportsdirektørbilen.


”Jeg fortalte Jarlinson, at han ikke behøvede at lave noget i dag (mandag, red.), men det så ud som om, at han er tilbage og har det rigtigt godt. Vi håber, at han kan komme sig en lille smule mere og forsøge at vinde en af etaperne med bjergafslutning,” siger den positivt overraskede Trek-sportsdirektør, Kim Andersen til holdets hjemmeside.


Holdet fik ikke meget ud af anstrengelserne, da John Degenkolb, som var en af de absolut største favoritter, blot blev nummer tre. Han blev forstyrret i spurten, da Peter Sagan pludselig svajede til højre, men Kim Andersen mener ikke, at det havde afgørende indflydelse.


”Holdet arbejdede godt i dag, og vi kunne ikke have gjort mere - måske kunne vi være blevet nummer to, men Michael Matthews var formidabel,” lyder det fra danskeren.


Degenkolb har heller ikke mange ord til overs for den omdiskuterede spurt. I stedet fokuserer han mere på, hvorfor Matthews havde et lead-out i finalen, når tyskeren selv var alene.


”Vi gjorde det rigtigt godt. Måske var vi lidt for entusiastiske og motiverede, men vi var med. Til sidst var farten lidt for høj til, at vi kunne holde helt til de sidste meter, så jeg blev nødt til at søge et par positioner tilbage, men holdet kørte flot,” siger Degenkolb, som nu er nummer otte i det samlede klassement, inden feltet tager fat på de mere vanskelige stigninger på fjerde etape.


Trek-Segafredo har haft en svær sæson indtil videre og er fortsat uden sejre.

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08