Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Kittel "ekstremt glad" for sejr oven på dårlig sæson
03. February 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: ANSA - PERI / Dal Zennaro

1. etape af Dubai Tour blev snuppet af Marcel Kittel, og tyskeren var meget glad for at kunne få en god start på sin tilværelse hos Etixx-QuickStep.

Marcel Kittel havde en ganske forfærdelig 2015-sæson, og et holdskifte var et forsøg på at få ny luft og genfinde motivationen. Det lader til, at han indtil videre har ramt rigtig, for i hvert fald fik han skudt 2016-sæsonen i gang på perfekt vis med en sejr på 1. etape af Dubai Tour. 

 

"Især efter den sæson jeg havde sidste år, er jeg ekstremt glad for, at jeg kunne vinde i dag i mit første løb for mit nye hold. Jeg nød helt sikkert sejren. Den her har en særlig smag. Som jeg sagde før sæsonen, genstarter jeg på nul," lød det fra Kittel på den anden side af målstregen.

 

"Vi var de stærkeste i lead outet, og timingen var perfekt. Vi lavede en plan, og vi udførte den. Vi vil bevare fokus, og forhåbentlig er der mere at komme efter for os i dette Dubai Tour," slutter etapevinderen.

 

Dubai Tour fortsætter i morgen med en endnu mere flad etape end i dag, hvorfor Kittel og Etixx-QuickStep helt sikkert vil forsøge at tage endnu en etapesejr.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017