Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Kittel får debut i Dubai
01. February 2016 af Benjamin M. LillelundFoto: Etixx-QuickStep / Tim De Waele

Marcel Kittel skal første gang iklæde sig Etixx-QuickStep-trøjen til Dubai Tour.

Forud for denne sæson tog Marcel Kittel skridtet væk fra Giant-Alpecin og skiftede over til Etixx-QuickStep, hvor han er udset til at være den nye supersprinter i stedet for Mark Cavendish, der er draget til Dimension Data.

 

Nu får Kittel for første gang mulighed for at vise, at han kan overtage positionen fra Cavendish, når han skal køre sit første løb for Etixx-QuickStep til Dubai Tour, hvor der på forhånd er udsigt til to spurter.

 

”Jeg er meget glad for at starte sæsonen, og jeg ser frem til løbet. Det bliver en god mulighed for holdet til at se, hvordan vintertræningen er gået og at arbejde på vores leadout,” siger Marcel Kittel ifølge CyclingQuotes.com.

 

Sidste år var Marcel Kittel stort set skadet hele sidste sæson, hvor formåede alligevel at vinde én sejr i Polen Rundt, men han kan altså allerede nu tangere sidste års sejrsantal, hvis leadout-toget fungerer til Dubai Tour.

 

Marcel Kittel får selskab af Iljo Keisse, Tony Martin, Nikolas Maes, Fabio Sabatini, Matteo Trentin, Julien Vermote og Lukasz Wisniowski i Etixx-QuickStep-bussen før etapestarterne i Dubai Tour. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017