Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Knust bronzevinder: Sloges konstant mod mig selv
30. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: UCI/Graham Watson

Sanne Cant var den store favorit til damernes VM i cross, men hun måtte nøjes med en meget skuffende bronzemedalje efter det intensive cykelløb.

Da de tre medaljetagere til dame elitens cross-VM stod og ventede på at skulle betræde VM-podiet foran publikum, stod en knust Sanne Cant og græd, mens den ene hjælper efter den anden holdt om hende.

 

Belgieren havde udset sig VM som sæsonens helt store mål hele året, og med Marianne Vos og Pauline Ferrand-Prevot ude var det hendes største chance for en regnbuetrikot nogensinde. Derfor var det en enorm skuffelse, da hele Belgiens forventninger ramlede sammen og endte i en bronzemedalje for den stærke crossrytter, som for anden år i træk måtte nøjes med en sekundær placering på VM-podiet.

 

"Det er ærgerligt. Jeg har arbejdet meget hårdt for dette VM, og så får man to år i træk ved siden af regnbuetrikoten. Skuffelsen sidste år var større end nu. Thalita [De Jong] var simpelthen bare bedre i dag," siger Cant til Sporza.be.

 

Hele dagen så Cant ud til at være presset og lidt på bagkant af begivenhederne, og det føler hun også.

 

"Jeg havde aldrig indtrykket af, at jeg havde løbet under kontrol. Jeg kæmpede konstant mod mig selv og lavede fejl. Det var ikke, som jeg havde håbet," lyder det fra den skuffede belgier.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017