Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Muscat Municipality/Paumer/Kåre Dehlie Thorstad

Kristoff med ny sejr i Oman

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

17.02.2017 kl. 12:11 af Tobias Munck Sørensen.

Alexander Kristoff viste på ny, at han er godt kørende for tiden, da han overlevede en meget hård etape og lykkedes med at vinde dagens fjerde etape i Tour of Oman, der blev afgjort i en decimeret massespurt.

Efter gårsdagens succes til Søren Kragh Andersen (Team Sunweb), kunne man have tilladt sig at nære forhåbninger om mere dansk succes på dagens etape i Tour of Oman, men det endte i stedet med norsk sejr, da Alexander Kristoff (Team Katusha-Alpecin) overlevede en hård etape og tog en sikker spurtsejr efter en finale, hvor Jakob Fuglsang (Astana) havde forsøgt sig i et udbrud.

 

Der ventede rytterne en ganske kort dag i sadlen på fjerde etape, der bød på blot 118 kilometer mellem Yiti og Turismeministeriet, og med tre passager af den hårde Bousher Al Amerat-stigning, lignede det en dag for løbets favoritter. Der resterede dog 13,5 kilometer efter den sidste top af stigningen, hvorfor de hårdføre sprintere kunne nære forhåbninger om at holde sig inde i billedet.

 

Etapen fik en hektisk start, og hele ni ryttere rev sig tidligt løst. Det drejede sig om Tanel Kangert (Astana), Axel Domont (AG2R-La Mondiale), Stefan Küng (BMC Racing Team), Anass Ait El Abdia (UAE Abu Dhabi), Bob Jungels (QuickStep Floors), Stefan Denifl (Aqua Blue Sport), Mike Teunissen (Team Sunweb), Fabien Doubey (Wanty-Groupe Gobert) og Daniel Eaton (UnitedHealthcare).

 

BMC med den førende Ben Hermans tog hovedansvaret i feltet, og med de mange mand i front tillod man dem ikke at oparbejde et stort forspring, hvorfor de førende på intet tidspunkt var mere end to minutter foran feltet.

 

På anden opkørsel af Bousher Al Amerat skete der udskilning i front. Noget overraskende var Jungels en af de første til at falde fra, mens også Teunissen og Eaton måtte slippe fronten.

 

Det var dog forgæves for de øvrige, og på sidste opkørsel af stigningen blev de seks resterende udbrydere hentet. Stigningen var så hård, at ikke mange andre end løbets favoritter kunne følge et hårdt tempo, som AG2R-La Mondiale satte for deres kaptajn, Romain Bardet.

 

Det var dog dennes holdkammerat, Mathias Frank, der var den første til at forsøge sig. Han fik selskab af Rui Costa (UAE Abu Dhabi), men de blev hentet igen, hvorefter Jakob Fuglsang (Astana) prøvede lykken på nedkørslen sammen med en imponerende Küng, der havde været med i det tidlige udbrud.

 

Det hele blev dog samlet, og da mange ryttere havde fået tilslutning bagfra, kunne Kristoff tage sejren foran Sonny Colbrelli (Bahrain-Merida) og Greg van Avermaet (BMC Racing Team).

 

Fuglsang kom med feltet hjem og forsvarede sin samlede tredjeplads, som han vil forsøge at forbedre på morgendagens altafgørende etape, der har mål på Green Mountain. Hermans fører fortsat løbet foran Costa.

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk