Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Muscat Municipality/Paumer/Kåre Dehlie Thorstad

Kristoff vandt i Oman - Lasse Norman med helt fremme

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

14.02.2017 kl. 12:26 af Anton Kjøller Alexandersen.

Alexander Kristoff vandt første etape af Tour of Oman, der endte med at blive afgjort i en massespurt. Danske Lasse Norman Hansen leverede en super indsats, da han blev nummer fire på etapen.  

Norske Alexanders Kristoff (Katusha-Alpecin) var hurtigst og kunne kalde sig vinder af første etape af Tour of Oman. Det hele blev afgjort i en massesprut, hvor han henviste to italienere til anden- og tredjepladsen.  

 

1. etape af Tour of Oman bragte feltet ud på en 176,5 kilometer lang rute. Rytterne startede i Al Sawadi Beach på Omans nordkyst, og herefter bevægede de sig langs kysten, senere ind i ørkenen, inden en vinder skulle findes i Naseem Park.

 

Løbet blev skudt i gang, og inden længe kom et udbrud afsted. Dagens udbrud bestod af fem mand, da Larry Warbasse (Aqua Blue Sport), Aimé de Gendt (Sport Vlaanderen - Baloise), Guiseppe Fonzi (Willier Triestina), Alan Marangoni (Nippo - Vini Fantini) og Christophe Masson (WB Veranclassic Aqua Protect) var de ryttere, som kom fri af feltet.

 

Femmandsudbruddet fik hurtigt et forspring på over tre minutter, og efter 40 kilometer havde de 3:30 til feltet, som blev ført an af Quick-Step Floors og Katusha-Alpecin. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og farten var i top. Det betød også, at forspringet ligeså stille begyndte at rasle ned, jo tættere vi nærmede os målstregen.

 

Massespurt med dansk topplacering 

Katusha-Alpecin-holdet arbejdede i feltet, og i udbruddet måtte De Gendt og Fonzi sige tak for i dag, da de med 25 kilometer til mål ikke kunne sidde med længere. Der var dermed en trio i alene i front. Feltet skruede endnu mere op for gassen og med 10 kilometer til mål var alt samlet.

 

Det skulle nu afgøres i en massespurt, og Bahrain-Meridas hurtige italiener Sony Colbrelli blev ramt af en punktering, men det lykkedes ham at komme tilbage til feltet med tre kilometer til mål. Nu var det tid til massespurten, som endte med at blive små rodet. Dog var norske Alexander Kristoff hurtigst, da han overspurtede konkurrenter. Dermed henviste Katusha-rytteren to italienere til de resterende podieplaceringer, mens en dansker tog sig af fjerdepladsen. Kristian Sbragli (Dimension Data) tog andenpladsen, mens Sonny Colbrelli kom tilbage trods punkteringen og snuppede tredjepladsen. Danske Lasse Norman Hansen (Aqua Blue Sport) leverede et super resultat, da han tog fjerdepladsen på etapen.

 

Tom Boonen (Quick-Step Floors) var involveret i et styrt sidst på etapen, og belgieren kæmpede dermed ikke med om sejren. Udover etapesejren, fører Kristoff også Tour of Oman samlet.

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk