Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Landis: Armstrong er blevet selvudnævnt politibetjent

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

11.01.2016 kl. 11:00 af Christian Kjær.

Amerikaneren Floyd Landis mener bestemt ikke, at Armstrong skal kommetere på noget med dopingstraf, når han selv har fingrene langt nede i kagedåsen.

Når emnet doping bliver bragt på bordet i professionel cykling, så kan man være sikker på, at de to kamphaner, Floyd Landis og Lance Armstrong, har noget på hjerte. Den 6. januar kom det frem, at den tidligere hollandske cykelstjerne Michael Boogerd har fået en straf på to års karantæne. Og det er ikke en straf, som Floyd Landis er tilfreds med.

 

“Min første tanke var, efter jeg havde læst, at Boogerd havde fået to års karantæne, at det var for lidt og for sent,” fortæller Floyd Landis til Cyclingnews.com

 

Boogerd og Landis er tidligere blevet forenet, når det kom til doping. I 2011 fortalte Landis en journalist, at Boogerd og ham åbenlyst sad og snakkede om doping i feltet under Tour de France i år 2006. Hollænderen afviste dengang beskyldningerne, og han fremhævede, at han var ren. Dette håner Landis nu hollænderen med.

 

“Her er en rytter, som var dopet i ti år, og da jeg indrømmede mit forbrug i 2010, så kaldte han mig ‘en arrogant vandmand’, og han benægtede, at han havde brugt doping. Noget må være tabt i oversættelsen, eller også var han på endnu stærkere stoffer,” fortæller Landis.

 

Armstrong mener ikke, at straffen er passende

Da UCI afslørede Boogerds straf, så var Lance Armstrong bestemt ikke tilfreds. Ligesom Boogerd, har Lance Armstrong taget doping det meste af sin karriere. Han benægtede det i første omgang, men han fik en straf. Men amerikaneren fik livstidsudelukkelse fra sporten sammenlignet med hollænderens to år. Derfor er Armstrong rasende over, at straffen ikke er større. Landis synes dog ikke, at Armstrong skal råbe for højt.

 

“Men mere skørt bliver det, når Armstrong kommentere på den måde. Han er nu selvudnævnt hykleri-politibetjent. Den tidligere mest magtfulde mand indenfor cykelsporten, er blevet en satirisk version af ham selv. Han skal absolut ikke bruge ordet hyklerisk," afrunder amerikaneren.

 

Michael Boogerd indrømmede i 2013, at han havde taget doping i periode fra 1997 til 2007, men hans resultater er kun fjernet fra 2005 og frem. Dog er han blevet tvunget til at opgive sin rolle som holdleder på Roompot-Oranje Peloton Pro Continental-holdet, imens han afsoner sin straf.

 

 

 

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk