Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Langkawi-vinder tanker masser af selvtillid
27. February 2016 af Tobias Munck SørensenFoto: Sirotti

I morges blev den fjerde og formentligt afgørende etape af Tour de Langkawi kørt, og her viste Miguel Ángel López ganske som forventet, at han er et niveau over resten af feltet.

Miguel Ángel López - eller Superman, som han kaldes i hjemlandet - har fået en forrygende start på sæsonen. Først brillerede han i Tour de San Luis, hvor han snød de to Quintana-brødre for etapesejren på sjette etape, og i dag levede han så op til favoritværdigheden i Tour de Langkawi, da han var fuldstændig suveræn på fjerde etapes hårde bjergafslutning.

 

”Det var en meget hurtigt kørt etape. Jeg var nødt til at retfærdiggøre den dedikation mine holdkammerater har vist mig - med en rytter udgået har det ikke været let for dem at udføre så godt et arbejde for mig.”

 

”Men jeg angreb på det tidspunkt, vi havde planlagt. Det er en speciel sejr. Det giver mig stor selvtillid at starte sæsonen så godt, og jeg ser meget frem til mine vigtigere mål i sæsonen, hvor Vuelta a España overskygger alt andet,” fortæller López ifølge Biciciclismo.com.

 

Det malaysiske etapeløb ser ud til at være afgjort, da de resterende etaper ikke byder på mange udfordringer, men efter Ruslan Tleubayevs udgang af løbet på første etape er det kasakhiske mandskab reduceret til fem ryttere, så det er ikke utænkeligt, at den lille colombianer vil få sit at se til i den afsluttende del af det otte dage lange etapeløb, som slutter på onsdag.

 

Med dagens magtdemonstration har han dog opbygget et solidt hul til sin nærmeste modstander, Reinardt Janse van Rensburg, der er 29 sekunder efter i den samlede stilling. Danske Jesper Hansen er på femtepladsen, 45 sekunder efter Superman.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09