Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Lasse Norman håber på Vueltaen efter bjergtrøje-triumf
17. June 2017 af Jesper Johannesen Foto: Aqua Blue Sport

25-årige Lasse Norman Hansen tog en stor skalp, da han lørdag sikrede sig bjergtrøjen i Schweiz Rundt.

Lasse Norman Hansen har i denne uge kæmpet bravt for at sikre sig bjergtrøjen i Tour de Suisse. Det mindre professionelle hold Aqua Blue Sport er kommet med i Tour de Suisse på et wildcard. Det fortryder arrangørerne sikkert ikke, da holdet har gjort det godt. Især danske Lasse Norman Hansen har vist sig frem i udbrud og kæmpet for bjergtrøjen lige siden anden etape, mens holdkammeraten Larry Warbasse hentede en etapesejr på fjerde etape af løbet.

”Det var en sjov dag i udbruddet, og det var fedt,” forklarede Lasse Norman Hansen kort efter etapen til TV2 Sport.

”Jeg er virkelig glad for det. Jeg havde ikke lige set en bjergtrøje komme til mig.”

Allerede tidligt på dagens etape angreb Lasse Norman Hansen, hvilket var en del af planen. Danskeren fik desværre følgeskab af nærmeste konkurrent i bjergkonkurrencen - Nick van der Lijke (Roompot-Nederlandse Loterij).

”Jeg skulle ikke have min nærmeste konkurrent med i udbrud, men det kom han desværre. Jeg slog ham heldigvis i alle bjergspurterne,” forklarede Aqua Blue Sport-rytteren senere til TV2 nyhederne.

Før danskeren kan pakke bjergtrøjen ned i kufferten, så skal han i morgen køre en 28,6 kilometer lang enkeltstart med start og mål i Schaffhausen.

Lasse Norman Hansen håber, at bjergtrøjen kan være med til at sikre ham en start i årets Vuelta a España, som Aqua Blue Sport har fået et wildcard til i år.

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08