Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Lasse Norman på podiet i hollandsk triumf i Belgien

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

05.03.2017 kl. 18:28 af Anton Kjøller Alexandersen.

Det blev til en hollandsk sejr i Dwars door West-Vlaanderen, da Jos Van Emden var stærkest til sidst, mens danske Lasse Norman Hansen fik en imponerende tredjeplads i det belgiske endagsløb. 

Jos Van Emden (LottoNL-Jumbo) vandt endagsløbet Dwaars door West-Vlaanderen i Belgien. Det blev et langt endagsløb på over 200 kilometer, men danske Lasse Norman Hansen (Aqua Blue Sport) imponerede og kørte sig på podiet med en tredjeplads.

 

Feltet skulle i dag køre Dwars door West-Vlaanderen. Da dagen startede var det med regn og rytterne skulle i dag ud på 203,6 kilometer lang rute fra Nieuwspoort til Ichtegem i det belgiske endagsløb.

 

Det blev en hektisk start, og en stor gruppe på 21 mand kom afsted. Gruppen bestod af Stihn Devolder (Veranda’s Willems), Rémi Cavagna (Quick-Step Floors), Iljo Keisse (Quick-Step Floors), Pieter Serry (Quick-Step Floors), Jos Van Emden, Amund Grondahl Jansen (LottoNL-Jumbo), Steven Lammertink (LottoNL-Jumbo), Twan Castelijns (LottoNL-Jumbo), Lindsay De Vylder (Sport Vlaanderen), Ludwig De Winter (WB Veranclassic), Olivier Pardini (WB Veranclassic), Elmar Reinders (Roompot), Taco Van Der Hoorn (Roompot), Brian Van Goethem (Roompot), Hugo Hofstetter (Cofidis), Aaron Gate (Aqua Blue Sport), Lasse Norman Hansen (Aqua Blue Sport), Guillaume (Israel Cycling Academy), Timothy Stevens (Pauwels Sauzen), Jason Van Dalen (Delta Cycling Rotterdam) og Jan Willem Van Schip (Delta Cycling Rotterdam).

 

Gruppen fik et forspring på 1:20, men med 116 kilometer til målstregen var omkring 30 sekunder barberet af forspringet. I feltet jagtede Lotto-Soudal, og det betød at feltet sprag i luften. Det blev i stedet til en 25-mands gruppe, som jagtede de forreste med Lasse Norman Hansen.

 

Herefter rev seks mand sig fri. Det var Norman Hansen, De Buyst, Serry, Dillier, Campenaerts og Van Dalen. De seks i front fik et forspring til feltet på 53 sekunder, mens de resterende fra den store gruppe faldt tilbage. Det var en dag med blæst, og med 56 kilometer til mål måtte Van Dalen give slip fra de forreste.

 

De fem i front blev dog kort tid efter til en syvmandsgruppe, og pludselig var det Dillier, Van Emden, Castelijns, Van Keirsbulck, Norman Hansen, Debusschere og Van Schip, som var de forreste. Med omkring 20 kilometer til mål angreb Van Emden og Dillier, og de fik et hul. Med 13 kilometer til mål havde de to forreste 35 sekunder til forfølgerne.

 

Det prøvede Lasse Norman Hansen at lave om på, da han kørte efter dem. Danskeren havde med tre kilometer til mål 21 sekunder til de to forreste. Det lykkedes dog ikke for Lasse Norman Hansen at hente dem, og derfor blev det afgjort i en spurt mellem de to i front. Her var Jos Van Emden hurtigst, og dermed vandt hollænderen Dwaars door West-Vlaanderen foran Dillier. Lasse Norman Hansen kom ind lidt efter og tog en flot tredjeplads.

 

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk