Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Lotto-Soudal med flere kort på hånden
17. March 2016 af Henriette Brandt Foto: Lotto Soudal

Det belgiske Lotto-Soudal er klar til de 291 kilometer, der venter i lørdagens Milano-Sanremo, også selvom André Greipel er skadet og derfor ikke stiller til start.

Klassikersæsonen skydes for alvor i gang, når rytterne på lørdag giver sig i kast med den 291 kilometer lange rute i Milano-Sanremo, og for Lotto-Soudal er der ifølge sportsdirektør Herman Frison flere kort at spille, også selvom man ikke har André Greipel på hånden.

 

“Milano-Sanremo bliver tit betegnet som den letteste af klassikerne, men det er helt sikkert ikke tilfældet. Løbet er langt vanskeligere, end det ser ud til. Det er langt og nervøst. Fra det øjeblik, hvor rytterne rammer kysten, stiger tempoet. Når de når til foden af Cipressa, begynder det virkelige slag. På Capi er der altid positionskampe, og før foden af Cipressa kører man ind i en tunnel, så der er det også vigtigt at sidde i den rigtige position. På Cipressa kan der komme angreb, og bagefter er fletet splittet. Det er det samme på Poggio. Positionen på toppen er så afgørende, fordi derfra er der ikke så langt til mål, og det er en virkelig hurtig nedkørsel. Mentalt er løbet virkelig hårdt. Milano-Sanremo er også et ærligt løb. Det er de stærkeste, der er tilbage til sidst,” lyder det.

 

Greipel ikke det eneste kort

André Greipel er ikke til start på grund af en ribbensskade, og ifølge Herman Frison er det naturligvis et tab, men han mener ikke, at tyskeren var det eneste kort på hånden.

 

“Det er altid et tab for holdet, når Greipel ikke kan stille til start i sådan et løb, men hans skade har brug for tid til at hele, så det er ikke muligt for ham at køre Milano-Sanremo. Desuden kræver det her løb ethundrede procent af en rytter. Vi havde adskillige beskyttede ryttere til Milano-Sanremo inden Greipel blev taget af,” forklarer han.

 

Fire kaptajner?

Tony Gallopin, Jürgen Roelandts og Tim Wellens, som blev henholdsvis nummer 9, 11 og 15 i sidste års udgave, er alle til start igen i år.

 

"Vi forventer at spille en rolle i finalen med Jens Debusschere, Tony Gallopin, Jürgen Roelandts og Tim Wellens. Hvad Jens angår, så må vi vente og se, om han stadig har lidt problemer efter sit styrt i Strade Bianche. Tim og Tony beviste i Paris-Nice, at de er klar, og Jürgen efterlod også et godt indtryk fra Tirreno. Milano-Sanremo er et løb, der passer godt til Jürgens egenskaber, og så er han altid farlig.”

 

Sportsdirektøren indrømmer dog, at listen af favoritter til at vinde løbet er lang, og at det er benene på dagen, der afgør, hvem der i sidste ende står som vinder.

 

Lotto-Soudals hold i Milano-Sanremo:

Jens Debusschere, Tony Gallopin, Adam Hansen, Pim Ligthart, Jürgen Roelandts, Marcel Sieberg, Jelle Vanendert og Tim Wellens.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09