Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Lotto NL-Jumbo med større ambitioner i 2016

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

09.01.2016 kl. 11:11 af Tobias Munck Sørensen.

Det hollandske Lotto NL-Jumbo-mandskab ønsker at forbedre forholdene for holdets sprintere og klassementsryttere, samtidig med at der sættes stor lid til Sep Vanmarcke.

2015 var en noget nær miserabel sæson for Team Lotto NL-Jumbo. Man skulle helt ind i maj måned før Moreno Hofland sikrede holdet dets første sejr i Tour de Yorkshire, og holdets sæsontotal nåede aldrig op på over seks sejre - færrest af alle WorldTour-holdene.

 

Nu skal der nye boller på suppen, og i forbindelse med den officielle holdpræsentation i går, forklarede direktør Richard Plugge, hvilke ændringer der skal til for at skabe den tiltrængte succes.

 

”Vi skal fokusere meget mere. Først og fremmest på spurterne. I Moreno Hofland, Tom van Asbroeck og Dylan Groenewegen har vi tre rigtig gode sprintere, og det er vores job at sikre, at de tre ryttere er på det rette sted på det rette tidspunkt. Når vi bliver i stand til det, kan vi vinde en masse løb,” lyder det. I år vandt Hofland to løb, van Asbroeck nul og Groenewegen, der støder til holdet fra Roompot, tegnede sig også for to sejre sent på sæsonen.

 

Gode klassementsryttere - nu også gode hjælpere

Holdet har tre dygtige bjergryttere i form af Robert Gesink, Steven Kruijswijk og Wilco Kelderman, men niveauforskellen til de næstbedste bjergryttere på holdet har været enorm. Med et par nyerhvervelser har man forsøgt at ændre på det, så holdets kaptajner forhåbentlig ikke i ligeså høj grad kan forvente at være isolerede i de afgørende finaler.

 

”Vi fokuserer også på forholdene for vores klassementsryttere. Det er vigtigt, at de også får støtte, og derfor har vi tilføjet Primož Roglič og Enrico Battaglin, da de er gode eksempler på fornuftige bjergryttere. I et større tidsperspektiv nærer vi forhåbninger til og vil arbejde for, at Koen Bouwman og Alexey Vermeulen kan blive fremtidens stjerner i bjergene,” fortæller Plugge og præsenterer dermed fire af holdets tilføjelser.

 

Dermed skulle der være større chancer for at se de gule dragter repræsenteret, hvor det er sjovt på bjergetaperne, og mens Kruijswijk vil satse på Giroen og Vueltaen i 2016, går både Gesink og Kelderman efter Touren - som udgangspunkt med Kelderman som primær kaptajn på trods af Gesinks sjetteplads fra sidste år. Gesink har i stedet Ardennerklassikerne og OL som mål, hvor han selv forventes at være i hovedrollen.

 

At målene for disse ryttere rækker ud over de store Grand Tours er tydeligt, da holdets tekniske direktør, Nico Verhoeven fortæller, at man forventer at kæmpe med om placeringerne fra tre til otte i samtlige af WorldTourens etapeløb.

 

Vanmarcke skal på podiet - og helst øverst

I forårsklassikerne er holdet også gerne repræsenteret ved en af de absolut stærkeste ryttere i form af Sep Vanmarcke. Sidste år havde han en nærmest ufattelig række af uheld i form af punkteringer og andre defekter, som afholdt ham fra at hjemkøre et stort resultat. Det håber Verhoeven dog ændrer sig til næste sæson.

 

”I forårsklassikerne har vi meget klare mål. Vi ønsker at vinde en klassiker og i monumenterne går vi som minimum efter podieplaceringer. Overliggeren bør sættes så højt, som Sep gerne selv gør. Før han kom til holdet havde vi allerede et stærkt hold omkring Lars Boom, og mange ryttere fra den tid er stadig på holdet, og de ved, hvad de skal gøre for at støtte bedst muligt op om Sep,” fortæller Verhoeven.

 

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en bedre sæson for Lotto NL-Jumbo i 2016, end hvad tilfældet var sidste år, og de må siges at have rytterne til at levere bedre resultater. Spørgsmålet er så bare, om de har held til at få bøtten vendt.

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk