Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Lynoptakt: Fredagens etaper i Slovenien og Frankrig

Lynoptakt: Fredagens etaper i Slovenien og Frankrig

14. juni 2018 20:30Foto: Sirotti

Den kommende uge er kendetegnet ved et meget travlt program, hvor der afvikles hele tre store etapeløb, der traditionelt bruges som opvarmning til Tour de France. Udover det store WorldTour-løb Tour de Suisse gælder det Tour de Slovenie, hvor Primoz Roglic, Rafal Majka, Rigoberto Uran, Caleb Ewan, Marcel Kittel, Dylan Groenewegen og Mark Cavendish gør sig klar til juli, og det bjergrige La Route l’Occitanie, det tidligere Route du Sud, hvor blandt andre Alejandro Valverde vil teste Tour-benene. Hver dag vil vi have korte lynoptakter til etaperne i de to sidste løb i en samlet artikel, mens du kan finde selvstændige optakter til etaperne i Schweiz Rundt.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Grundet et stort arbejdspres i disse travle tider vil der være tale om ganske korte favoritoversigter og ikke den vanlige detaljerede begrundelse for, hvorfor den enkelte rytter nævnes som muligt vinderbud.

 

Fredag gælder det 3. etape i Tour de Slovenie og 2. etape i La Route l’Occitanie.

 

Du kan læse overordnede optakter til  Tour de Slovenie og La Route de l’Occitanie.

 

Læs også
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation

 

Tour de Slovenie - 3. etape

Ruten

Efter to dage for sprinterne er det endelig tid for klassementsrytterne at vise sig frem på løbets kongeetape. Ganske vist er der denne gang ikke tale om en stor bjergafslutning som i tidligere udgaver af løbet, men der er dog stadig tale om en ganske svær udfordring, der med en relativt lang stigning i den afslutte finale samt en kort rampe op mod mål vil give klatrerne deres bedste chance for at vinde tid inden den vigtige enkeltstart på sidste etape.

 

I alt skal der tilbagelægges 176,0 km mellem Sl. Konicje og Celje Castle i udkanten af Celje. Allerede starten er hård, når man kører mod nordvest op ad en lille bakke for derefter at vende rundt og køre tilbage til startbyen. Herefter går det mod vest ud til en stor rundstrækning, der er helt flad, og som tilbagelægges én gang. Det flade terræn fortsætter, mens man kører mod syd og sydøst ned til den første spurt, der kommer efter 61,7 km. Herefter går det mod vest forbi den anden spurt, der er placeret efter 68,2 km, inden man første gang kører gennem Celje, dog uden at krydse målstregen.

 

Etapen afsluttes nu med en omgang på en ca. 100 km lang rundstrækning i det kuperede område sydvest for målbyen. Først kører man mod vest igennem fladlandet, indtil man drejer mod sydvest for at køre ind i det kuperede område. Her fører en lang, ikke-kategoriseret stigning først på til forplejningszonen, inden man kører mod sydøst ned til den specielle spurt, der er placeret efter 121,0 i bunden af kategori 4-stigningen Paprece (1,0 km, 7,1%), der har top efter 124,0 km. Herfra går det mod øst over endnu en ikke-kategoriseret stigning, indtil man når den sidste spurt efter 150,4 km. Den ligger i bunden af dagens væsentligste udfordring, kategori 2-stigningen Celjska Koca (8,2 km, 6,3%), der bestiges fra sydvest, og hvis top rundes med bare 16 km igen. Herefter går det via en teknisk nedkørsel mod vest og siden nord ned mod centrum af Celje, hvor et kort, fladt stykke venter. Til slut kører man mod sydøst op til slottet i byens sydlige udkørsel, og derfor kommer målet på toppen af en ca. 2 km lang stigning, der stiger med 6-7% i snit. På stigningen bugter vejen sig en del, dog uden skarpe sving.

 

Etapen byder på i alt 2431 højdemeter.

 

Celjska Koca-stigningen blev senest besøgt i 2016, hvor man kørte enkeltstart på den. Her vandt Diefo Ulissi med 4 sekunder ned til Rein Taaramae og 52 sekunder ned Omar Fraile.

 

 

 

Vejret

Efter et par halvkedelige dage venter der flot sommervejr fredag. Der vil kun være få skyer og en temperatur på 24 grader. Der vil være en let vind fra nordøst, hvilket primært giver sidemedvind på etapens første del. Fra bunden af den første stigning får man sidemodvind, hvorefter man drejer ind i modvind på den sidste stigning. Der vil være sidemodvind på nedkørslen, sidevind på det sidste flade stykke og medvind på målbakken.

 

Favoritterne

Årets kongeetape er betydeligt lettere end tidligere udgaver, og derfor skal klatrerne stramme sig an, hvis de skal gøre store forskelle. Celjska Koca burde dog være svær nok til at skabe afstande, og da det er eneste chance for at bringe Primoz Roglic ud af fatning inden enkeltstarten, vil vi helt sikkert se et stort klassementsslag. Særligt Bora med deres to kaptajner i Majka og Formolo vil have en interesse i at gøre løbet hårdt og forsøge at teste løbets storfavorit.

 

Læs også
Legende: Pogacar ville være fem minutter efter Merckx

 

Den første del af etapen er ikke svær, og da der heller ikke vil være nogen væsentlig vind, regner vi med, at LottoNL og Bora, måske med hjælp fra EF, vil holde situationen under kontrol og sikre, at udbruddet aldrig bliver en trussel. Herefter skal det formentlig afgøres mellem favoritterne på stigningen, hvor det synes givet, at Bora vil sætte et hårdt tempo, primært med Pawel Poljanski. Herefter vil det være op til Formolo og Majka at angribe Roglic, der med enkeltstarten in mente kan tillade sig at køre defensivt.

 

Med det klatreniveau, Roglic har vist i Romandiet og Baskerlandet, synes det usandsynligt, at han vil kunne blive sat, og hvis nogen kan køre væk, er det formentlig i stedet ham selv. Det tvivler vi på, at han vil, og i stedet regner vi med, at en relativt lille gruppe af de bedste klatrere vil runde toppen sammen. Den sidste nedkørsel er svær, men de store navne vil næppe tage store risici så tæt på Touren. Derfor regner vi med, at en formentlig ganske, ganske lille gruppe skal slås om det på den sidste bakke, der er som skabt til puncheurs.

 

Det får os til at pege på Primoz Roglic som vores favorit. Den slovenske supermand har klatret så godt i år, at han bør være bedste mand på stigninger som disse. Han kan tillade sig at køre defensivt på den store stigning og herefter slå til på rampen op mod mål. Han har faktisk en ganske god spurt og særligt et godt punch på korte stigninger, og derfor burde han være i stand til at gøre det færdigt til sidst. Vi tror på en populær hjemmesejr til den store favorit.

 

Hans værste rival må være Rigoberto Uran . Colombianeren er næppe i storform nu, for han kørte sidste år ganske diskret i Route du Sud, der dengang var hans sidste forberedelse. Han var dog alligvel blandt de bedste på stigningerne, og det bør han også være. Han bør kunne sidde med over den lange stigning, og med sit meget god punch er han den største trussel mod Roglic på den sidste lille bakke op til slottet.

 

Rafal Majka styrtede igen, igen på gårsdagens etape, men heldigvis meldes han at være sluppet uden alvorlige skader. Om det vil have en indvirkning på hans præstation, er usikkert, men er han på toppen, burde han være blandt de bedste. Han har ganske vist haft et svært år, men han var stadig blandt de bedste på kongeetapen i Californien og burde være endnu bedre her. Han har i Polen Rundt ofte vist sig som en ganske glimrende afslutter på korte stigninger, og han vil derfor være klar til at tage kampen op med de værste rivaler.

 

Hans holdkammerat Davide Formolo er i højere grad et wildcard, fordi han kommer fra Giroen, og dermed er der stor usikkerhed om hans friskhed. Det kan blive enten fugl eller fisk, og enten er man som regel flyvende eller helt elendig efter en grand tour. Er det sidste tilfældet, burde han være blandt de allerbedste og sidde med i finalen. Han har hidtil ikke været kendt for sit punch, men i Giroen viste han pludselig evner som afslutter, og det vil hjælpe ham her.

 

Det helt store gennembrud i Tour of the Alps kom fra unge Ivan Sosa, der efter to dage pludselig befandt sig i førertrøjen foran alle Giro-stjernerne. Dermed fik det unge colombianske fænomen bekræftet det store potentiale, han længe har vist, men desværre kostede et styrt ham muligheden for at se, hvad det kunne række til. Siden er han kommet stærkt tilbage, senest med en suveræn samlet sejr i Tour de Bihor. Formen kan derfor ikke længere diskuteres, og han burde være en af de bedste på stigningerne. Han har dg ikke umiddelbart det bedste punch og kan få svært ved at vinde. Det samme gælder for hans holdkammerat Fausto Masnada, der ligeledes kørte en fremragende Giro, men som også mangler en god spurt.

 

Den altid uforudsigelige Kristijan Durasek har fundet benene i den seneste tid, hvor han først kørte stærkt i Romandiet og siden var en af de bedste i Californien. Har han fortsat sine bedste ben, vil han være en af de stærkeste på stigningerne i dette løb, men da han er helt uden punch og spurtstyrke, er ruten alt andet end ideel. Desuden arbejdede han ganske meget på dagens etape, hvilket kan indikere, at han ikke har de helt store ambitioner.

 

Sunweb har en del unge klatrere, men størst forhåbning skal vi nok have til Jai Hindley. Efter en svær start har han kørt stærkt i Californien og Hammer Series, hvor han har imponeret på stigningerne, og han har tidligere vist, at han også har et fornuftigt punch, hvilket indbragte ham et topresultat på den sidste store bjergetape i Californien. Holdet har også Michael Storer, Chris Hamilton og Louis Vervaeke, der i nævnte rækkefølge også kan gøre sig gældende.

 

Læs også
Optakt: 3. etape af Tour de Romandie

 

En af de spændende ryttere at følge er det slovenske stortalent Tadej Pogacar, der sidste år i en alder af bare 18 år blev en samlet nummer 5 i løbet. Talentet har han bekræftet i år med en fin 13. plads i Kroatien og senest med sejr i Nations Cup-løbet Grand Prix Priezsnitz. Dette løb er hans store mål, så han burde være motiveret til at gentage sidste års flotte bedrift. Han er klatrer og burde kunne være med helt fremme.

 

Løbets to jokers er Jan Tratnik og Matej Mohoric. Al logik siger, at stigningen vil være for lang for dem begge, men de er begge fabelagtige nedkørere, der kan udnytte de mange sving til at komme tilbage. Tratnik var vitterligt flyvende i Luxembourg, mens der er mere usikkerhed om Mohoric efter Giroen. Er de med på den sidste bakke, har de begge et godt punch.

 

Øvrige gode kandidater i prioriteret rækkerfølge Radoslav Rogina, Sergey Firsanov, Michal Schlegel, Amanuel Gebreigzabhier, Ildar Arslanov, Artem Nych, Robert Kiserlovski, Josef Cerny, Jure Golcer, Janez Brajkovic, Alexandr Riabushenko og Przemyslaw Niemiec,

 

Feltet.dks vinderbud: Primoz Roglic

Øvrige vinderkandidater: Rigoberto Uran, Rafal Majka

Outsidere: Davide Formolo, Ivan Sosa, Kristijan Durasek, Jai Hindley, Tadej Pogacar

Jokers: Fausto Masnada, Jan Tratnik, Matej Mohoric, Radoslav Rogina, Sergey Firsanov, Michal Schlegel

 

Route de l’Occitanie - 2. etape

Ruten

Fredagen har typisk været helliget sprinterne, selvom man i 2017 krydrede dagen ved både at have en etape for de hurtige folk og en enkeltstart. I år kan specialisterne i de hurtige finaler glæde sig over, at hele dagen igen er deres på en etape, der synes skabt til en massespurt, og det vil være velkomment, inden de hurtige folk kan se frem til en hård weekend med mange bjerge. De skal dog tage sig i agt for det kuperede terræn, der kan vise sig betydeligt hårdere end ventet, og da der venter en lille bakke på de sidste 5 km, kan de tunge folk få sig en grim overraskelse.

 

I alt skal der tilbagelægges 173,0 km mellem Saint-Gaudens og Masseube Val de Gers. Startbyen ligger lige nord for Pyrenæerne, hvor den ofte besøges i forbindelse med Tour de France, men denne gang bevæger man sig mod nord og ikke syd ind i de høje bjerge. Hele dagen går det op og ned med mange mindre bakker, og der er ikke meget fladt terræn. Der er dog heller ingen længere stigninger.

 

Fra starten kører man mod nordøst, vest og sydvest frem til bunden af kategori 3-stigningen Cote de Saint-Marcel (1,2 km, 5,2%), der har top efter 39,5 km, inden man kører videre mod sydvest ned til den første spurt, der kommer efter 42,0 km. Herefter får det mod nord gennem samme let kuperede terræn, inden man drejer mod vest for at køre forbi forplejningszonen og den anden spurt, der kommer efter 94,0 km frem til kategori 3-stigningen Cote de Puntous (0,9 km, 5,7%), der har top efter 97,8 km. Herefter går det videre mod vest, inden man drejer mod nord.

 

Etapens afgørende fase indledes, når man drejer mod øst ind på kategori 3-stigningen Cote de Saint-Michel (1,1 km, 8,0%), der har top efter 123,7 km. Herefter venter yderligere en lille bakke, mens man fortsætter mod øst frem til rundstrækningen, hvor man skal over den lille finalebakke for første gang, inden man efter 135,6 km krydser målstregen for første gang. Herefter afsluttes løbet med en omgang på den 37,4 km lange, nærmest helt rektangulære rundstrækning i området nord for målbyen. Den er teknisk ukompliceret, men bestemt ikke helt flad, da der er hele fire mindre bakker på programmet undervejs. Den sidste af disse starter med 5 km igen og stiger med 4,9% over 1,4 km, inden det igen falder ned mod den sidste flade kilometer. Der er ingen sving på de sidste 3 km.

 

Etapen byder på i alt 2296 højdemeter.

 

Læs også
Lund blev overrasket i trumfens stund: Hvad laver du her?

 

Masseube Val de Gers har ikke været målby for et stort cykelløb i dette årtusinde.

 

 

 

Vejret

Der er ingen spor af den varme, der ofte har præget løbet. Fredag vil være overskyet, men tør og med en temperatur på bare 20 grader. Der vil kun være en let vind fra nordvest, hvilket primært give modvind og sidemodvind på stykket frem til rundstrækningen. Her vil der være sidemedvind på første del, sidemodvind på anden del og til sidst atter sidemedvind, herunder på den sidste bakke og på opløbsstrækningen.

 

Favoritterne

Efter dagens meget kontroversielle etape, hvor konflikten på Cofidis brød ud i lys lue efter, at både Nacer Bouhanni og Christophe Laporte fik lov at køre hver deres spurt, er der lagt op til endnu mere drama fredag, hvor de to tidligere venner, der har arbejdet så fint sammen i mange år, atter skal finde ud af at, hvordan etapen skal køres. Igen ligner det nemlig en spurt, men denne gang er hierarkiet formentlig nemmere at lave. Dagens stigende finale var nemlig fremragende for Laporte, men morgendagens flade afslutning er bedre for Bouhanni. Til gengæld klatrer Laporte bedre, og derfor burde det være ret enkelt: overlever Bouhanni den sidste bakke, får han sin chance. Ellers kører man for Laporte.

 

Etapen ser på papiret ganske flad ud, men terrænet skal ikke undervurderes. Der er ikke mange meter flad vej undervejs, og det bliver derfor ikke let dels at kontrollere etapen og dels for de hurtige folk at sidde med hjem. Særligt den sidste lille bakke er et godt afsæt for angreb, og selvom det sandsynligvis ender i en spurt, kan det meget vel tænkes, at det kun er for de hårdføre typer.

 

I dag var Cofidis alene om at kontrollere, og det vil de formentlig i høj grad være igen. Man må dog formode, at Vital Concept vil give en hånd med, da deres helt store mål er at vinde med Bryan Coquard, Bakken i finalen taler til hans fordel, og derfor vil de næppe risikere at lade et udbrud køre hjem. Derfor regner vi med, at de to mandskaber, måske med hjælpe fra Euskadi, der jagtede i finalen i dag, vil skabe samling frem mod en spurt.

 

Den store udfordring er den sidste bakke, der kommer så tæt på mål, at den kan bruges til et succesrigt angreb. Det kan bestemt ikke udelukkes, at en lille gruppe kan køre hjem herfra, men da det vil være svært at samarbejde, er det mest sandsynlige, at det samles til en reduceret massespurt, hvor de tungeste sprintere dog kan være sorteret fra.

 

Som sagt tror vi, at Cofidis kører for Nacer Bouhanni, hvis han overlever stigningen, og det burde han kunne klare. I form er han nemlig ganske stærk i kuperet terræn, og da han vandt kongeetapen i Mayenne har han vist, at han er glimrende kørende i dette terræn. Han er på papiret feltets hurtigste mand i en flasd spurt, og med fem sejre på en måned nærmer han sig fordums styrke. Han er god til at positionere sig, og har han Laporte som lead-out man, har han også bedste mand til at støtte sig- Derfor tror vi på endnu en sejr til Bouhanni.

 

Læs også
Se Tobias Lunds anden store sejr

 

Sammen med Laporte er Bryan Coquard feltets mest holdbare sprinter. Efter en svær tid har han nærmet sig sit gamle niveau i den seneste tid, og i dag var han også med fremme. Han er knap så god i en flad finale, men til gengæld har han fordel af bakken. Hans tog er på papiret det bedste, og selvom han vil miste folk i den hårde finale, vil han stadig have Kevin Reza hos sig. Derfor har Coquard en glimrende chance for at vinde.

 

I dag kørte FDJ aggressivt og efterlod Marc Sarreau helt alene. Derfor kom han ikke frem i spurten, og han er generelt hæmmet af ikke at have et godt tog. Han var ikke godt kørende på kongeetapen i Mayenne, og derfor kan han blive sat i finalen. Han har dog en god chance for at klare den, og selvom han får det svært i positionskampen, er han trods alt på papiret løbets næsthurtigste med en fart, der så sent som i Mayenne næsten gav ham en sejr foran Bouhanni, som han også slog i Dunkerque.

 

Som sagt tror vi, at Cofidis kører for Bouhanni, men det kan ikke udelukkes, at han og Christophe Laporte igen kører hver deres spurt. Sker det, bør Bouhanni dog være den hurtigste i en flad finale som denne. Til gengæld har Laporte en god chance, hvis det hele bliver for hårdt for sin hurtigere holdkammerat, for er der stor udskilning, vil han være en af de hurtigste. Men i virkeligheden er hans bedste chance måske, at Cofidis sender ham med i en gruppe på sidste bakke, så de slipper for at jagte i en hektisk finale.

 

Igen i dag viste Jon Aberasturi, at hans potentiale er ganske stort. I morgen kan man med nogen ret frygte, at det bliver lidt for svært for baskeren, men afskrive ham skal man ikke. Han har klaret nogle ganske svære stigninger i de seneste løb, og sidder han med hjem i en mindre teknisk finale gør det ikke helt så meget, at han ikke har et hold, der kan køre ham frem.

 

I dag lykkedes det ikke for Chris Lawless at komme frem, men han burde i teorien have gode muligheder med Leonardo Basso som lead-out. I teorien er en bakke i finalen ikke dårlig for ham, og han har med sejren i Coppi e Bartali vist sine evner som afslutter.

 

Clement Venturini er normalt ikke hurtig nok til at slå de bedste i en flad spurt, men til gengæld er han mere holdbar end de fleste. Derfor vil han være begejstret for denne finale, og falder der bedste fra på bakken, vil han være i spil til en sejr.

 

Også Carlos Barbero var med fremme i dag, men han er betydeligt dårligere stillet i en flad spurt. Til gengæld er han en holdbar type, og derfor kan han måske lukrere på en chance, hvis der bliver skabt udskilning, og de bedste falder fra.

 

Derudover er der de holdbare folk som Yevgeniy Gidich, Jeremy Leveau, Damien Touze og Kevin Le Cunff. Normalt kan de ikke vinde en flad spurt, men de klatrer godt. Bliver etapen selektiv, vil de alle have en chance for at begå sig i en reduceret massespurt.

 

Også Adrien Petit, Maxime Daniel, Pieter Vanspeybrouck, Leonardo Basso, Jonathan Lastra, Steven Tronet og Sebastian Molano er kandidater i en spurt, men de vinder næppe.

 

Endelig vil vi pege på Alejandro Valverde . Ved at blande sig i spurten i dag viste han, at han er kommet til Frankrig for at gøre cykelløb, og vi vil derfor ikke udelukke, at han vil teste benene med et angreb på den sidste bakke. Det kan blive meget svært at gøre det færdigt, for der er ikke mange, der vil slæbe spanieren med til stregen, og bakken er ikke umiddelbart hård nok til, at man køre alene hjem. På den anden side er Valverde jo Valverde, og hvis nogen kan gøre det, er det ham. Andre gode kandidater til et sent udbrud er Alexis Vuillermoz, Mauro Finetto, Nicolas Schultz, Luis Leon Sanchez, Kevin Le Cunff, Xandro Meurisse, Valentin Madouas og Anthony Roux.

 

Feltet.dks vinderbud: Nacer Bouhanni

Øvrige vinderkandidater: Bryan Coquard, Marc Sarreau

Outsidere: Christophe Laporte, Jon Aberasturi, Chris Lawless, Clement Venturini, Carlos Barbero

Jokers: Yevgeniy Gidich, Jeremy Leveau, Damien Touze, Kevin Le Cunff, Alejandro Valverde

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
La Route d'Occitanie
Nyheder Profil Resultater
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?