Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Majka: Denk er lidt roligere end Tinkov
02. November 2016 af Henriette Brandt Foto: Tinkoff / BettiniPhoto

For seks sæsoner siden startede Rafal Majka sin professionelle karriere hos det daværende Saxo Bank-SunGard. Nu fortsætter karrieren på Bora-Hansgrohe, og den polske rytter indrømmer, at den største forskel er, at Oleg Tinkov ikke længere er indblandet.

Efter fem sæsoner med den kontroversielle russer, Oleg Tinkov, i umiddelbar nærhed skal Rafal Majka, ligesom Peter Sagan, de næste to år køre på det sydtyske hold, Bora-Hansgrohe, der har besindige Ralph Denk som team manager.

 

"Forskellene er ikke så store. Holdet forandrer sig selvfølgelig meget med en rytter som Sagan og med skiftet fra ProConti til WorldTour," erklærer Majka til Radsport-News.com.

 

Samtidig indrømmer den dobbelte vinder af Tourens bjergtrøje og OL-bronze-vinder fra Rio, at der også er forskelle på hans nuværende og den kommende manager, selvom han udtrykker sig meget diplomatisk.

 

"Ralph er lidt roligere. Han er en meget behagelig person. Men Oleg har også været en storartet sponsor. Jeg må se de næste to år, hvordan det er. Men det er garanteret et dejligt hold," lyder det.

 

På det nye hold får Rafal Majka lidt større frihed i forhold til tidligere, da han ikke længere skal være løjtnant for Alberto Contador. Nu er han selv kaptajn i de store etapeløb, og  formentlig bliver Giro d’Italia den første alvorlige styrkeprøve i den nye trøje.

 

"Top-5-placeringer i den samlede stilling i to Grand Tours," har sportsdirektør Enrico Poitschke tidligere erklæret som målene for det tyske hold og den polske kaptajn, ligesom sportsdirektøren også drømmer om at vinde et af cykelsportens monumenter, Tourens grønne trøje og en top-6 på WorldTour-ranglisten.

 

Mens det ifølge Radsport-News.com virker ret sikkert, at Majka skal køre efter et topresultat i Giroen, så er det endnu uklart, om den anden Grand Tour bliver Touren eller Vueltaen.

Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09