Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Majka efter sejr: Jeg er klar til Touren
17. June 2017 af Jesper Johannesen Foto: BORA-hansgrohe / Stiehl Photography

Rafal Majka var især klasse på dagens etape i Tour de Slovenie. Polakken viste, at han er favoritten til at vinde samlet efter stærk kørsel på kongeetapen.

Den polske mester, Rafal Majka, vandt lørdag eftermiddag kongeetapen i Tour de Slovenie. På den sidste stigning Rogla (13,7 kilometer med et gennemsnit på 7,5%) angreb polakken tidligt og kun Giovanni Visconti (Bahrain Merida) og Jack Haig (Orica-Scott) kunne følge ham.

”Først vil jeg sige tak til mine holdkammerater. De har gjort et fantastisk stykke arbejde de sidste to dage,” forklarede Rafal Majka efter sejren.

”Jeg angreb tidligt, fordi jeg ikke kendte stigningen, og jeg ville ikke tage nogen chancer. Ingen vil samarbejde, så jeg forsøgte flere gange.”

”Til sidst tog jeg sejren, og det er vigtigt. Jeg er meget glad, ikke kun for denne sejr, også fordi det var en god test efter tre ugers træningslejr i Sierra Nevada,” tilføjer Majka.

Årets store mål er Tour de France for Rafal Majka, og han ser frem til opgaven. ”Jeg tror, at jeg er klar nu til Touren,” lyder det.


Etapeløbet slutter i morgen med fjerde etape, som har en stigning midtvejs på den 160 kilometer lange etape fra Rogaska Slatina til Novo Mesto.

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08