Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Matthews: Jeg har lært at tage ansvar
13. March 2016 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: A.S.O.

Det blev ikke til nogen samlet sejr, men Michael Matthews er stadigvæk glad for den erfaring, seks dage i den gule trøje i Paris - Nice har givet ham. 

Efter to etapesejre tidligt i løbet så det godt ud for Michael Matthews, der inden Paris - Nices start havde udmeldt, at han måske ville køre klassement. Til australierens ærgrelse knækkede han på gårsdagens etape og røg ud af klassementet, men alligevel er han glad for den erfaring, Løbet mod Solen gav ham i denne omgang.

 

”Det er første gang, jeg for alvor har kæmpet på hvert eneste etape i et løb, og jeg har indset, hvor vigtigt det er, at man sparer så meget på kræfterne som muligt,” kommenterer han i en pressemeddelelse fra sit hold.

 

Orica GreenEDGE-rytterens lærestreg går dog ud over det personlige. Matthews har nemlig heller aldrig prøvet at lede et hold i en klassementskamp.

 

”Det var fantastisk at køre i førertrøjen i så lang tid. Holdet var godt kørende hele ugen, og jeg lærte at tage ansvar som et løbs førende rytter. Der kræves meget mere af en når man kører i førertrøjen, både under og efter etaperne.”

 

Da formen har været fremragende hele ugen vil det måske overraske nogle, at Paris - Nice var australierens første løb i denne sæson. Med en god oplevelse i baggagen kan han nu se frem til Milano - San Remo, hvor han uden tvivl vil være en af favoritterne.

 

”Jeg er rigtig glad for at have vundet den grønne trøje, og jeg har tanket en masse selvtillid til de kommende løb,” afslutter han.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017