Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Matti Breschel ikke til VM
02. September 2011 af Henriette Brandt Foto: Feltet.dk

Danmarks kaptajn til VM på landevej, Matti Breschel, kommer slet ikke til at køre. Han har meldt afbud som følge af den skade, han pådrog sig ved sit styrt i Vuelta a España.

 

Matti Breschel opholder sig i øjeblikket i Holland og bliver i disse timer opereret. På grund af den skadede hånd, bliver han ikke klar til at køre VM for og i Danmark den 25. september.

 

Bruddet i hånden er så kompliceret, at den danske Rabobank rytter skal have indsat en plade til at stabilisere bruddet, og derfor har han måttet melde afbud til årets helt store mål. Sportschef Lars Bonde skal nu finde en erstatning.

 

"Med Mattis afbud vil jeg trække udtagelsen af de seks danske VM-ryttere til i slutningen af Tour of Britain. Her vil jeg udtage de seks individuelt bedste danske ryttere. Vi har stadig gode ryttere, der kan sidde med i finalen ved VM. Men at Matti er ude betyder, at vi skal køre mere aggressivt inden finalen. Den endelige taktik vil dog blive afgjort af de individuelle præstationer frem til VM," siger Lars Bonde.

 

Det seks mand store VM-opbud skal findes i bruttotruppen, som består af Anders Lund og Jakob Fuglsang fra Leopard-Trek, Chris Anker Sørensen, Nicki Sørensen og Michael Mørkøv fra Team Saxo Bank-SunGard samt Alex Rasmussen og Lars Bak fra HTC-Highroad. Sportschefen lader dog vide, at Jonas Aaen og Mads Christensen fra Saxo Bank-SunGard og Martin Mortensen fra Leopard-Trek kan køre sig på VM-holdet med ekstraordinære præstationer.

 

Lars Bonde foreløbigt udpeget Alex Rasmussen og Jakob Fuglang til enkeltstarten, der køres den 21. september i centrum af København, men han pointerer, at det dog kan blive ændret i tilfældet af skader og formdyk.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017