Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Foto: Sirotti

McCarthy satser vidt og bredt på succesfuld sæson

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

12.02.2017 kl. 11:45 af Benjamin Lillelund.

Jay McCarthys sæsonmål bliver Ardennerklassikerne, hvor han håber på at slå igennem som klassikerrytter.

De sidste par år har Jay McCarthy markeret sig som ét af de største klassikertalenter i verden. Forud for denne sæson skiftede australieren det nu lukkede Tinkoff ud med Bora-hansgrohe, og her håber han at lægge endnu et lag på niveauet.

 

Det startede blandt andet med en samlet tredjeplads i Tour Down Under, som samtidig var startskuddet på opbygningen til det helt centrale omdrejningspunkt i denne sæson.

 

”I år vil jeg gerne bygge op mod Ardennerklassikerne. Jeg føler, at de punchfyldte stigninger passer mig godt. Jeg får en løbsprogram, der passer til det mål, og med Bora-hansgrohe føler jeg, at jeg får chancen for at bevise mig i disse løb,” siger Jay McCarthy i et interview med Feltet.dk.

 

Den 24-årige rytter har ellers aldrig gennemført en Ardennerklassiker på trods af flere forsøg i Amstel Gold Race, men det afholder ikke australieren for at fokusere på netop disse løb. Dette bliver dog ikke det eneste mål i denne sæson.

 

”Jeg kommer også til at få chancer i ugelange etapeløb. Jeg vil gerne være stærk i løb som Tour of California og Schweiz Rundt, for jeg har vist, at jeg i denne slags løb kan køre et godt klassement, hvis det hele spiller,” lyder det fra Bora-hansgrohe-rytteren.

 

Skal Jay McCarthy gøre sig forhåbninger om gode klassementsresultater, er han nødt til at forbedre sig på et afgørende punkt.

 

”Jeg vil gerne arbejde mere på min enkeltstart, for når jeg skal køre de her ugelange etapeløb, er det nødvendigt at kunne køre et godt resultat hjem her,” forklarer McCarthy.

 

Slutteligt håber McCarthy også endelig at komme til at køre Tour de France efter at have været en del af WorldTouren i fire fulde sæsoner. Her kommer han i givet fald ikke til at køre efter sine egne tanker og lyster.

 

”Forhåbentlig får jeg min første start i Tour de France. Det står allerede klart, at Rafal Majka bliver holdets klassementskaptajn, og vi har Peter Sagan, der skal køre efter den grønne trøje, men jeg håber at støtte de to ryttere, som jeg før har gjort,” afslutter Jay McCarthy.

 

Jay McCarthy har til gengæld tre andre Grand Tours på CV’et. I 2014 fik han debut i Giro d’Italia, forrige år deltog han i Vuelta a España, og i sidste sæson kørte han endnu et Giro d’Italia. 

 

SENESTE

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk