Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Michael Matthews: I dag skulle vi spare på kræfterne
10. March 2016 af Henriette Brandt Foto: A.S.O.

Han har vundet to etaper og er indehaver af løbets førertrøje, men dagens etape handlede ifølge Michael Matthews om at spare på kræfterne.

Michael Matthews blev femmer på fjerde etape i Paris-Nice, som bestod af 195,5 kuperede kilometer fra Juliénas til Romans-sur-Isère, og det var nok for australieren til at forsvare sin føring i den samlede stilling, hvor han stadig har 14 sekunder ned til nummer to.

 

"I dag handlede det om at samle energi. Jeg var rigtig træt efter i går. Det var kun 100 kilometer, men det var virkelig udmattende," lød det fra Orica-GreenEDGE-kaptajnen om løbets tredje etape, som inden aflysningen havde budt på både regn, kulde og sne.

 

"Så i dag gjaldt det om at spare på kræfterne og holde sig ude af problemer, da der var adskillige styrt i feltet," tilføjede han.

 

Michael Matthews kan i morgen se frem til at skulle prøve kræfter med Mont Ventoux, men selvom han ikke ligefrem hører til blandt bjergrytterne, så tror australieren på, at han i forhold til flere af de andre sprintere har en god chance for at komme rimeligt igennem etapen.

 

"I morgen venter der endnu en hård dag, men jeg tror, at jeg kan komme over Mont Ventoux, og hvis jeg kan det og der ikke er så mange sprintere tilbage, så er jeg blandt dem, der har en god chance. Men jeg tager det en dag ad gangen."

 

Sportsdirektør Laurenzo Lapage er også ved godt mod forud for morgendagens 198 kilometer lange udfordring.

 

"I morgen skal rytterne op ad Mont Ventoux, og det er selvfølgelig en legendarisk stigning, men der er stadig langt til mål. Jeg tror ikke, den stigning kommer til at gøre en forskel for en rytter som Matthews i sidste ende. Faktisk kan Mont Ventoux gå hen og blive en fordel for os mod de andre sprintere," erklærede han og tilføjede, at de jo også har Simon Yates i baghånden, og at der stadig er lørdags og søndagsetaperne.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09