Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Feltet.dk

Michael Rasmussen bekræfter to nye ryttere

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

28.10.2012 kl. 08:00 af Jesper Johannesen.

Holdejer Michael Rasmussen, hos Christina Watches Onfone, bekræfter to nye ryttere til Christina Watches-Onfone til den kommende sæson.

Michael Rasmussen har de seneste måneder arbejdet på at få samlet et stærkt Christina Watches-Onfone hold og bekræfter, at holdet har 14 ryttere på kontrakt indtil videre i 2013. Indtil videre er Angelo Furlan og Marc Hester bekræftet, men nu bekræfter Michael Rasmussen, at han har fundet to unge talenter til holdet.

De to talenter har Feltet.dk allerede rygtet til holdet, men nu bekræfter Michael Rasmussen, at rygterne taler sandt. Det er nemlig albaneren Eugert Zhupa samt italieneren Daniel Aldegheri, hvor sidstnævnte i efteråret har været stagiaire hos storholdet Liquigas-Cannondale, som har haft profiler som Vincenzo Nibali, Ivan Basso og Peter Sagan i truppen.

"Der findes også stærke ryttere udenfor Danmark. Vi vil gerne prøve noget nyt hos Christina Watches-Onfone. De seneste år har de danske kontinentale ryttere bare skiftet lidt rundt på de danske hold. Vi vil gerne prøve noget nyt," forklarer holdkaptajn og medejer af cykelholdet Michael Rasmussen til Feltet.dk.

Det er to ryttere, som er vidt forskellige, forklarer Michael Rasmussen, men de skal også udfylde to forskellige roller.

"Eugert (Zhupa, red.) og Daniel (Aldegheri, red.) har begge kørt for Trevigiani Dynamon Bottol, som er et af de to stærkeste talenthold i Italien. Trevigiani Dynamon Bottol og det andet stærke hold svarer til Christina Watches-Onfone og Glud & Marstrand i Danmark. Det er de to hold, der har sloges om sejrene i løbet af denne sæson i Italien," forklarer Michael Rasmussen og tilføjer:

"Aldegherli bor tæt på både Furlan og mig. Vi har trænet med ham flere gange rundt omkring ved Gardasøen, og han er virkelig stærk. Derfor fik han også chancen på Liquigas i efteråret. Det vidner om kvalitet. Eugert er mere rytteren, som kan trække i arbejdstøjet og holde en høj fart i lang tid eller sidde i udbrud en hel dag. I år har vi nok konstateret at mange ryttere, som er stærke og vil være kaptajner ikke altid fungerer. Vi skal også have nogle, som er villige til at arbejde for holdet."

Michael Rasmussen ønsker ikke at afsløre flere ryttere på nuværende tidspunkt, men bekræfter alligevel, der bliver flere udenlandske ryttere end danske ryttere på holdet i 2013.

Eugert Zhupa er albansk mester i enkeltstart og linjeløb og opnåede en syvende plads på en etape i ‘Baby-Giroen’. Daniel Aldegheri har syv top ti placeringer i denne sæson og har altså siden 1. august været prøverytter hos Liquigas-Cannondale.

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk