Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Michael Rasmussen udeblev igen

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

11.10.2010 kl. 22:41 af Henriette Brandt.

Ved dagens retsmøde i Wien var der indkaldt en række vidner. Udover Bernhard Kohl, var det triatleten Lisa Hütthaler, der ligesom Bernhard Kohl røg i dopingfælden. Hun forklarede, at hun havde fået epo fire til seks gange af Matschiner, hvilket ifølge sportsmanageren var afstemt med den dopingplan. Han havde lagt for hende.

Senere kom der også væksthormoner til, men desværre for hende selv og for Matschiner nøjedes hun ikke med den doping, hun fik af ham, men købte yderligere hos Christof
Kerschbaum, og gerrigheden førte altså til en positiv dopingprøve i marts 2008. "Man finder først bagefter ud af, at atleterne, undskyld utrykket, er for dumme til at holde sig til planerne," lød det i dag fra Stefan Matschiner.

Udover de to førstnævnte var der yderligere tre vidner, som skulle have afgivet forklaring i dag. Langrendsløberen Christian Hoffmann var dog undskyldt efter et uheld med cyklen, og italienske Pietro Caucchioli, der har været karantæneramt siden juli måned i år, havde også meldt afbud på grund af sygdom. Danske Michael Rasmussen mødte heller ikke op.

At disse vidner "vedholdende ikke efterkommer deres indkaldelse, er i og for sig ikke underligt, fordi de her skal udtale sig under ed," lød det ifølge den østrigske avis, Kurier, fra dommeren i hendes afsluttende bemærkning.

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk