Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

« Forrige|Næste » Foto: Sirotti

Michael Rogers: Ikke i topform endnu

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

27.05.2012 kl. 22:57 af Henriette Brandt.

Michael Rogers vandt i dag den samlede sejr i Bayern Rundfahrt, men ifølge den australske rytter er han stadig et godt stykke fra topformen.

 

Michael Rogers vandt Bayern Rundfahrt foran Jerome Coppel (Saur-Sojasun) og

Vladimir Gusev (Katusha). Selv sluttede han den afsluttende etape, der blev vundet af Alessandro Petacchi (Lampre-ISD), i feltet, men det var nok til at tage den samlede sejr.

 

Med et udbrud, der sørgede for at tage alle bonussekunder på etapen, kunne Team Sky tage det forholdsvis roligt, da Michael Rogers før sidste etape havde et forspring på 25 sekunder ned til sin nærmeste konkurrent i den samlede stilling.

 

Grundlaget for sejren blev lagt på løbets anden etape, og Michael Rogers formåede at udbygge sit forspring, så sejren aldrig for alvor kom i fare. Det var i øvrigt Team Sky rytterens første sejr i et etapeløb, siden han vandt Tour of California i 2010.

 

“Det var en relativt rolig etape. Tre ryttere kom ret tidligt af sted, og drengene drengene gjorde deres sædvanlige arbejde med at hente dem til en massespurt,” lød det fra Rogers efter dages etape, idet han tilføjede, at det naturligvis er skønt at vinde et cykelløb igen.

 

Selvom han vandt det tyske etapeløb, så pointerede den australske Sky-rytter, at der endnu er et stykke vej til topformen.

 

“Jeg føler ikke, at jeg er i topform endnu. Jeg er stort set lige kommet fra en hård træningslejr med kun et par dages hvile. Det er ret spændende, hvis vi kan opnå resultater som denne lige efter en ret intens træningslejr. Jeg tror, at det er et tegn på holdets styrke. Jeg glæder mig til forhåbentlig at se Team Sky i front endnu mere.”

 

Australieren har været professionel i 12 år, og han har med egne ord kørt for store og succesfulde hold før. Alligevel er han glad for den succes, Team Sky har.

 

“Det er virkelig rart, når alle kører godt. Det betyder, at moralen på holdet får en sneboldeffekt. Alle præsterer godt og smiler og griner. Jo længere, jeg har været i cykelsporten, jo mere indser jeg, at det er sådanne øjeblikke, man påskønner,” forklarede han.

Ud over sejren til Michael Rogers kunne det britiske hold også notere sig for et godt resultat til Richie Porte og Kanstantin Siutsou, som blev henholdsvis firer og femmer i den samlede stilling. Med tre ryttere blandt de bedste fem var der naturligvis tilfredshed i sportsdirektørbilen.

 

“Fra starten af etapen var det bare i spørgsml om at sikre sig, at vi kontrollerede tingene og ikke fik uheld. Der var selvfølgelig angreb, men når du har sprinterhold og os, der forsøgte at kontrollere klassementet, så var det sandsynligt med en massespurt,” lød det efter løbet fra sportsdirektør Sean Yates, som var godt tilfreds med sine ryttere.

 

“Hatten af for drengene. De viste, at deres niveau er ekstremt højt, og de fik mest muligt ud af det. Det er skønt at være en del af det, og alle sejre er dejlige.”

 

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk