Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Nibali: Dumoulin fortjente sejren
29. May 2017 af Christian BergFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Det italienske hjemmebanehåb erkender, at han ikke selv var løbets stærkeste mand.

Vinceonzo Nibali gik ind til årets Giro d’Italia som en af de største favoritter til sejren, men han måtte nøjes med en podieplads. Den 32-årige italiener faldt ned på tredjepladsen på den afgørende enkeltstart, hvor han blev passeret af Tom Dumoulin.

 

Nibali viste sig som en af de stærkeste i slutningen af Giroen, efter han havde mistet dyrebar tid på Blockhaus og Oropa tidligere i løbet. Selvom Bahrain Merida-rytteren normalt ikke er en rytter, der stiller sig tilfreds med en placering som nummer to eller tre, vil han ikke underminere sin egen præstation.

 

”Jeg ville gerne slutte på podiets øverste trin, men jeg fortryder intet, da jeg gjorde mit bedste. Det er et vigtigt podie og et vigtig resultat for mig. Jeg forventer altid mere af mig selv, men jeg synes, at jeg gjorde mit bedste,” siger han.

 

”Jeg kørte for at vinde Giro d’Italia og ikke bare for at slutte på podiet i Milano. Jeg gav alt, og jeg tror, at folk så det.”

 

Inden sidstedagen var der stor spænding, og det endte med, at Tom Dumoulin tog sejren. Nibali har ingen indvendinger mod hollænderens sejr, og i stedet er ”Hajen fra Messina” overbevist om, at løbet fandt sin rigtige vinder i den imponerende Sunweb-rytter.

 

”Jeg nogle chancer for at åbne løbet, men oddsene var imod mig. Jeg var oppe imod to meget stærke ryttere i Quintana, som er en af verdens stærkeste klatrere, og Dumoulin, der er en af de bedste enkeltstartsryttere og ved, hvordan han skal forsvare den tid, han tager i kampen mod uret.”

 

”Enkeltstarterne var nøglen i dette års Giro d’Italia. Det hjalp Tom. Han var dog den stærkeste og kom ud af løbet som vinder. Han har fuldstændig fortjent at vinde Giro d’Italia.”

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09