Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Nicki Sørensen: Målet er, at Lasse skal vinde i Vueltaen
12. June 2017 af Jacob Nielsen Foto: Sirotti

Den tidligere danske cykelrytter og nu sportsdirektør på Aqua Blue Sport, Nicki Sørensen, mener at Lasse Norman Hansens gode form og næse for at komme med i udbruddet bliver vigtig under Vuelta a España, som holdet har fået et wildcard til. 

 

I disse dage får Lasse Norman Hansen megen opmærksomhed, som følge af sine store præstationer i Tour de Suisse, hvor han to dage i træk har været en del af udbruddet, og samtidig kører i bjergtrøjen. Det er resultater, som hans danske sportsdirektør er meget begejstret for, og som han mener tegner godt for fremtiden.

 

“Lasse er rigtig godt kørende i øjeblikket. Det er udbruddene, som vi tænker på med Lasse - ikke kun her i Schweiz Rundt, men også hvis Lasse kan holde den kørende senere hen på sæsonen i Vueltaen. Så er målet, at Lasse skal vinde en etapesejr i Vueltaen,” siger han til TV 2 Sport. 

 

Siden skiftet til det pro-kontinentale irske Aqua Blue Sport har Norman Hansen haft en fremtrædende rolle på holdet, men Nicki Sørensen peger på, at udbruddene ikke nødvendigvis bliver ved med at være hans stærkeste disciplin på landevejen: 

 

“Han skal stadigvæk udvikle sig, men i øjeblikket er han i sit es, når han er i udbrud og kan sidde og kværne de andre. Planen er, at vi skal udvikle ham til at være en rytter, som gør det rigtig godt, når han sidder i feltet. Lasse bliver aldrig en bjergrytter. Men jeg kunne godt se Lasse som en topsprinter engang. Men der er noget, han skal arbejde på endnu,” afslutter Nicki Sørensen.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09